Ο Balmain γύρισε την πλάτη του στην Kardashian και επέλεξε εικονικό στρατό από supermodels

Ο Balmain γύρισε την πλάτη του στην Kardashian και επέλεξε εικονικό στρατό από supermodels
Την τρέχουσα σεζόν ο δημιουργικός διευθυντής του γαλλικού οίκου Balmain , Olivier Rousteing επέλεξε να μην συνεχίσει τη συνεργασία του με την top influencer Kim Kardashian για να επενδύσει σε top models φτιαγμένα από ψηφία.

Συγκεκριμένα επέλεξε έναν εικονικό στρατό ψηφιακά κατασκευασμένων μοντέλων για να φορέσουν τη νέα του συλλογή.

“Ο καθένας και όλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στις τάξεις του στρατού του Balmain που συνεχώς διευρύνονται – πρέπει απλώς να μοιραστούν το τολμηρό πνεύμα περιπέτειας όπως τα νέα μας ψηφιακά είδωλα μας, Margot, Shudu και Zhi, που αντικατοπτρίζουν την ομορφιά, το ροκ στυλ και την αυτοπεποίθηση” αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Balmain.

Τα πολύ ρεαλιστικά μοντέλα δημιουργήθηκαν από τον φωτογράφο, Κάμερον – Τζέιμς Γουίλσον, ο οποίος δημιούργησε τη Shudu το 2017.


Τα ρούχα είναι της CLO Virtual Fashion, η οποία δημιουργεί υπερρεαλιστικές προσομοιώσεις 3D ενδυμάτων.

Ο Rousteing του Balmain είναι γνωστός για το τολμηρό ύφος του και επιδιώκει να οδηγήσει τον γαλλικό οίκο μόδας στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής εποχής, αναφέρεται σε δημοσίευμα του Harpers’ Bazaar.

«Πρέπει να αλλάξουμε, πρέπει να προωθήσουμε τα όρια, πρέπει να μιλήσουμε στη νέα γενιά, πρέπει να κάνουμε τη μόδα προσιτή» δήλωσε σε βίντεο για τους New York Times πέρυσι.
Νωρίτερα φέτος, ο Rousteing δημιούργησε την «Πόλη των Φώτων Μου», η οποία είναι μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας και ακουστικά για να βοηθήσει τους ανθρώπους να καταλάβουν τη δημιουργική του διαδικασία. Σε ένα διαφημιστικό βίντεο για τον Balmain, λέει ότι ήθελε να βοηθήσει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ μόδας και τεχνολογίας.


Scroll To Top