Ο Barack Obama μόλις έκανε το ντεμπούτο του στο TikTok

Ο Barack Obama μόλις έκανε το ντεμπούτο του στο TikTok


Ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος, Barack Obama, έκανε το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα TikTok, με αφορμή την προώθηση του νέου του βιβλίου «A Promised Land».

Ο Obama έκανε την εμφάνισή του σ' ένα video που φιλοξένησε ο λογαριασμός του εκδοτικού οίκου παιδικής κι εφηβικής λογοτεχνίας «Penguin Teen» και σ' αυτό τον ακούει κανείς να λέει απευθυνόμενους στους νεαρούς σε ηλικία αναγνώστες: «Αυτό το βιβλίο εκφράζει την απεριόριστη ελπίδα που έχω για εσάς. Πάρτε αυτό και δώστε το κάπου αλλού».

Ο Obama στη συνέχεια κάνει μία κίνηση που δείχνει ότι παραδίδει το βιβλίο του σε κάποιον εκτός οθόνης, μία κίνηση βεβαίως που στοχεύει στο να δημιουργήσει challenge στο TikTok, κάτι που έχει ξεκινήσει ήδη ανάμεσα στους χρήστες.

Το «A Promised Land» είναι το βιβλίο που καταγράφει τα απομνημονεύματά του πρώην Πρόεδρου, από τα όνειρα και τις αναζητήσεις του σε νεαρή ηλικία μέχρι τα χρόνια της προεδρίας.

 

@penguin_teen

Take this, and pass it on ##PassTheBook ##PassAPromisedLand ##BarackObama ##PresidentObama ##APromisedLand ##Booktok ##fyp

♬ original sound - Penguin Teen

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top