Στην ορκωμοσία του Joe Biden τα βλέμματα δεν τράβηξαν μόνο η JLO και η Lady Gaga αλλά και ο γερουσιαστής του Δημοκρατικού Κόμματος Bernie Sanders, του οποίου η εμφάνιση έγινε viral σε λίγες μόνο ώρες.

Ο λόγος; Η εμφάνιση του με ένα ζευγάρι αξιολάτρευτα μάλλινα γάντια.

Ο Bernie, ο οποίος δε μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η παρουσία του στην ορκωμοσία του Biden θα τον έκανε πιο δημοφιλή και πιο viral από ποτέ, αποφάσισε να εκμεταλλευθεί τη συγκυρία για καλό σκοπό, δημιουργώντας τη μπλούζα «Chairman Sanders Crewnec».

Το μπλουζάκι που πωλείται έναντι 45 δολαρίων, με σκοπό το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις να διατεθούν εξ ολοκλήρου στη φιλανθρωπική οργάνωση Meals on Wheels που εξασφαλίζει φαγητό σε άπορους ηλικιωμένους.

Στο μεταξύ, στο site από το οποίο μπορεί να αγοράσει κανείς τη μπλούζα πλέον εμφανίζεται ένα μήνυμα που προειδοποιεί ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης ίσως μεσολαβήσουν μερικές εβδομάδες μέχρι να παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι την παραγγελία τους.

Ο ίδιος ο Sanders παρεμπιπτόντως, έμεινε έκπληκτος με όσα συνέβησαν μετά από την ορκωμοσία, καθώς όπως εξήγησε στον Seth Meyers στο Late Night Thursday : «Εγώ απλώς καθόμουν εκεί, προσπαθούσα να κρατηθώ ζεστός και να παρακολουθώ με προσοχή όλα όσα συνέβαιναν».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!