Ο Brad Pitt αναζητά… τον πατέρα του στο διάστημα στη νέα του ταινία!

Ο Brad Pitt αναζητά… τον πατέρα του στο διάστημα στη νέα του ταινία!

 

Μετά το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Ad Astra», στο οποίο δόθηκε η πρόγευση περιπέτειας γεμάτης δράσης, κυκλοφόρησε το δεύτερο που προβάλλει ένα πιο συναισθηματικό ταξίδι.

Στην ταινία σκηνοθεσίας James Gray, ο Brad Pitt υποδύεται τον αστροναύτη, Roy McBride, ο οποίος αναχωρεί για μια επικίνδυνη αποστολή στο διάστημα για να βρει τον πατέρα του, Clifford McBride , ρόλο που ερμηνεύει ο Tommy Lee Jones.

Ο σκηνοθέτης του «Ad Astra» έχει δηλώσει ότι στόχος του είναι να παρουσιάσει «την πιο ρεαλιστική απεικόνιση διαστημικού ταξιδιού που έχει υπάρξει σε ταινία».

Ωστόσο σε νέες δηλώσεις του στο Vanity Fair, το οποίο δημοσίευσε το δεύτερο τρέιλερ της ταινίας, πήρε πίσω τα σχόλιά του.

«Αυτό που εννοούσα ήταν ότι θα προσπαθήσω να ακολουθήσω το πιθανό ανά πάσα στιγμή. Το έχουμε κάνει αυτό, στην πραγματικότητα» τόνισε. Ο σκηνοθέτης είπε ακόμη η ταινία είναι “μία προσπάθεια να εξετάσουμε μια σχιζοειδή προσωπικότητα και πώς αυτό προτιμάται για τους αστροναύτες σε διαστημικό ταξίδι επειδή δεν χρειάζεται να συνδέονται συναισθηματικά».

Στην ταινία, έπος επιστημονικής φαντασίας πρωταγωνιστούν ακόμη οι Liv Tyler, Donald Sutherland και Ruth Negga.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ    

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top