Ο πρωτότοκος γιος του David και της Victoria Beckham, Brooklyn αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και να ακολουθήσει το δρόμο του μοντέλου!  Όπως γράφουν δημοσιογράφοι των βρετανικών δημοσιευμάτων, πλέον στόχος του είναι να διαπρέψει όχι πίσω, αλλά μπροστά από τον φωτογραφικό φακό.

Ο νεαρός  Brooklyn ξέρει σίγουρα να ποζάρει, κάτι που όπως φαίνεται έχει εξελίξει και με αρκετή εξάσκηση στα social media στο πλευρό της φωτογενούς αρραβωνιαστικιάς του. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει για τις ανάγκες του brand του πατέρα του DB Eyewear.

Πριν από μόλις δυο εβδομάδες, μάλιστα, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram διαφημιστικό ενσταντανέ για τα ρολόγια του οίκου Bulgari περιλαμβάνοντας στα hushtags και ευχαριστίες.

Όπως γράφτηκε στα βρετανικά tabloids έχει ήδη υπογράψει με πρακτορείο μοντέλων και έχει ξεκινήσει επίσημα την καριέρα του στη βιομηχανία της μόδας.

Το ρεπορτάζ της «Sun» αναφέρει επίσης ότι ο  Brooklyn Beckham έχει ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο αυτή τη στιγμή και ότι έχει τεράστια ζήτηση στον χώρο της μόδας, ιδιαιτέρως καθώς είναι γιος του David και της Victoria. «Έχει ένα από τα ηγετικά ονόματα στη βιομηχανία το οποίο θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί και να εξασφαλίσει επικερδείς συμφωνίες», γράφουν.

Ήδη από τον Ιούλιο του 2018 είχε φύγει από τη Νέα Υόρκη, παρατώντας τις σπουδές του στο φημισμένο Parsons School of Design με τη δικαιολογία ότι του έλειψε η οικογένειά του στη Βρετανία. Φίλοι του υποστηρίζουν ότι τους το είχε εκμυστηρευθεί νωρίτερα αλλά περίμενε να τελειώσει το εξάμηνο ενώ πρόσθεσαν ότι ακουγόταν ειλικρινής και ότι πράγματι πρέπει να του έλειπαν πολύ οι δικοί του με τους οποίους είναι εξαιρετικά δεμένος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!