Ο Daniel Craig θυμάται το bullying που δέχτηκε στο ξεκίνημά του ως 007: «Κλειδωνόμουν στο δωμάτιο με κλειστές κουρτίνες»

Ο Daniel Craig θυμάται το bullying που δέχτηκε στο ξεκίνημά του ως 007: «Κλειδωνόμουν στο δωμάτιο με κλειστές κουρτίνες»

 

Ο Daniel Craig σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή SiriusXM παραδέχτηκε πως στο ξεκίνημά του ως «James Bond», τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εκείνον.

«Ήταν πολύ επώδυνη αυτή η μετάβαση», εξηγεί. Το κοινό δεν πήρε με καλό μάτι τον ηθοποιό που διαδέχτηκε τον Pierce Brosnan στον ρόλο του αγαπημένου του πράκτορα 007.

«Δέχτηκα έντονη λεκτική παρενόχληση και bullying. Είμαι χαρούμενος που το έκανα. Διάβασα όλα αυτά που μου είπαν και απλά σκέφτηκα ότι δεν ήθελα να κάνω κάτι για αυτό κι ας μην άρεσα στον κόσμο», ανέφερε ο Daniel Craig, ενώ εξήγησε επίσης πως το κοινό του απέδιδε κατηγορίες, που στην πραγματικότητα δεν ίσχυαν.

«Άκουγα ότι έγινα ηθοποιός, επειδή ήθελα να γίνω διάσημος. Ξέρεις, φαντάζομαι ότι έγινα επειδή μου άρεσε η υποκριτική. Δεν το καταλάβαινα όλο αυτό το concept και το να έχω ένα δημόσιο προφίλ ήταν πολύ ξένο για εμένα», παραδέχτηκε.

 Όπως αποκάλυψε στην συνέχεια, η ιστορία αυτή του στοίχισε σε μεγάλο βαθμό ψυχολογικά, αφού ένιωθε σαν να «πολιορκείται σωματικά και πνευματικά», επειδή έγινε διάσημος. «Κλειδωνόμουν στο δωμάτιο και έκλεινα τις κουρτίνες. Δεν ήμουν καλά. Ο Hugh Jackman με βοήθησε πολύ να το ξεπεράσω. Με έκανε να αποδεχτώ και να εκτιμήσω αυτό που συμβαίνει», είπε ο Craig.

Έκτοτε, προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα, όπως αναφέρει, ενώ κατάλαβε πως αφού δέχτηκε τον ρόλο του James Bond, έπρεπε να τον κάνει δικό του και να αφήσει το στίγμα του. Και τελικά, αυτό έκανε.
 Συμβουλεύει, μάλιστα, τον επόμενο Bond «να το αρπάξει και να το κάνει δικό του, αυτός είναι ο τρόπος για να πας μπροστά».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top