Ο David Beckham ένωσε τις δυνάμεις του με τον διάσημο personal trainer του Hollywood, Gunnar Peterson, δημιούργησαν ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής που είναι εμπνευσμένο από τις προπονήσεις που έκανε ο Beckham όταν ήταν ποδοσφαιριστής.

Όπως αποκάλυψαν,  πρόκειται για ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει cardio ασκήσεις που είναι εμπνευσμένες από το ποδόσφαιρο με 11 διαφορετικά σετ βασισμένα σε τυπικές θέσεις του ποδοσφαίρου, όπως ο αμυντικός, ο μέσος, ο επιθετικός.

Μάλιστα, ο χρόνος των ασκήσεων τιμά τα νούμερα στις φανέλες του Beckham αφού τα σετ ολοκληρώνονται σε 32 δευτερόλεπτα άσκησης, 12 δευτερόλεπτα ξεκούρασης, 23 δευτερόλεπτα άσκησης και 20 δευτερόλεπτα ξεκούρασης.

«Για μένα, η προπόνηση ως μέλος μιας ομάδας ήταν πάντα ο αγαπημένος μου τρόπος γυμναστικής και το DB45 πρόγραμμα έχει επηρεαστεί από ασκήσεις που έκανα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής», είπε χαρακτηριστικά ο David Beckham για το πρόγραμμα γυμναστικής του που θα πραγματοποιείται παγκοσμίως σε συνεργαζόμενα γυμναστήρια της εταιρείας F45.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!