Αξέχαστη θα μείνει η 94η τελετή απονομής των Oscars κι αυτό εξαιτίας του θερμού επεισοδίου με πρωταγωνιστές τον Will Smith και τον κωμικό Chris Rock.

Ο Denzel Washington ήταν από τους πρώτους που προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον Will Smith, μετά το ξέσπασμά του. Τώρα, για πρώτη φορά, μιλά για το περιστατικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, ο ηθοποιός είπε την άποψή του ενώ βρισκόταν στο συνέδριο του ιερέα T.D. Jake. «Ξέρετε, υπάρχει ένα ρητό, “Όταν ο Διάβολος σε αγνοεί, τότε ξέρεις πως κάνεις κάτι λάθος”. Ο Διάβολος τότε λέει “Ω όχι, αφήστε τον ήσυχο, είναι ο αγαπημένος μου”. Απ΄την άλλη, όταν ο Διάβολος σε πλησιάζει, μάλλον είναι επειδή προσπαθεί να κάνει κάτι σωστά. Και, για κάποιον λόγο, ο Διάβολος τον κυρίευσε (τον Will Smith) εκείνο το βράδυ», είπε.

«Ευτυχώς, υπήρχε κόσμος εκεί. Όχι μόνο εγώ, αλλά κι άλλοι – ο Tyler Perry ήρθε αμέσως μαζί μου. Προσευχήθηκε. Δεν θέλω να πω τι συζητήσαμε, αλλά ας έρθει σε όλους η χάρη του Θεού. Ποιοι είμαστε εμείς για να καταδικάσουμε οτιδήποτε; Δεν ξέρω το παρασκήνιο της κατάστασης, όμως ξέρω ότι η μοναδική λύση είναι η προσευχή, έτσι το βλέπω εγώ».

Λίγο μετά το χαστούκι στον Chris Rock, ο Will Smith κέρδισε Oscar Καλύτερου Ηθοποιού. Πέντε ημέρες μετά, παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογράφου. Σε δήλωσή του, ζήτησε συγγνώμη για μία ακόμη φορά, χαρακτήρισε «αδικαιολόγητη» την πράξη του και πρόσθεσε πως θα δεχθεί όποιες συνέπειες αποφασίσει η Ακαδημία ότι αρμόζουν σε αυτό που έκανε, ακόμη και το να δώσει πίσω το βραβείο του.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!