Η είδηση ότι ο Mr. Big πεθαίνει στο πρώτο κιόλας επεισόδιο του «And Just Like That» προκάλεσε πολλές και ποικίλλες αντιδράσεις στο κοινό που στην πλειοψηφία του ήθελε τον Chris Noth ζωντανό.

Μετά από όλα όσα έγιναν, ο σεναριογράφος της σειράς, Michael Patrick King,πήρε θέση δημόσια για την αμφιλεγόμενη αυτή εξέλιξη που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τον κόσμο.

«Tο σενάριο του θανάτου ήταν το αρχικό πλάνο. Κανείς δεν ήθελε να επιστρέψει, αν το σόου δεν θα ήταν διαφορετικό«», δήλωσε ο King στο Vanity Fair. Παρόλα αυτά, όσο κι αν το καστ ήταν σύμφωνο με την εξέλιξη, ακόμη και ο ίδιος ο Chris Noth ήθελε να μάθει τον λόγο που έπρεπε να πεθάνει από την αρχή κιόλας.

«Όταν είπα στον Chris πως ο Mr. Big πεθαίνει στο πρώτο επεισόδιο, ήξερε πραγματικά πως δεν θα ήταν το ίδιο. Και έπρεπε να το συζητήσουμε. Επιθυμούσε πραγματικά να συζητήσουμε το γιατί πεθαίνει και τι σημαίνει αυτό για τη σειρά» είπε χαρακτηριστικά ο δημιουργός.

Όμως, όπως πρόσθεσε, όσο περισσότερο μιλούσαν γι’αυτό, τόσο πιο πολύ ο Noth καταλάβαινε ότι η εξέλιξη ήταν για το καλό της Carrie. «Είναι καλύτερο να έχεις αγαπήσει και να έχεις χάσει παρά το να μην έχεις αγαπήσει ποτέ. Μόλις ο Chris το κατάλαβε πως θα ήταν φανταστικό για την Carrie, έκανε αυτή τη θυσία για εμάς και επειδή αγαπάει τόσο πολύ τη Sarah Jessica», επεσήμανε ο King.

Παράλληλα ο σεναριογράφος βρίσκει ενδιαφέρουσα την ιστορία της ηρωίδας του η οποία βρίσκεται ξανά μόνη στα 55 της, συνδέοντάς τη με το συμπέρασμα που είχε καταλήξει η Carrie στο τέλος της original σειράς. Στο ότι η πιο σημαντική σχέση που έχεις στη ζωή είναι αυτή με τον εαυτό σου.

Επιπλέον, ο King αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο ο χαρακτήρας του πεθαίνει, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει να κάνει καθόλου με το ίδιο το ποδήλατο γυμναστικής του οποίου οι μετοχές έπεσαν κατακόρυφα μετά την προβολή της σειράς. Ουσιαστικά, όπως εξήγησε ο King, το ποδήλατο αντιπροσώπευε τη σύγχρονη ζωή στην οποία ζούμε, δείχνοντας παράλληλα, πως ο χαρακτήρας, παρά την ηλικία του ήταν πολύ ζωντανός και φρόντιζε τη φυσική του κατάσταση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!