Ο Δημήτρης Λάλος, μίλησε ζωντανά μέσω skype στο Happy Day από τα γυρίσματα του «Σασμού» και επιβεβαίωσε πως θα βρίσκεται στον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς.

«Μια πετυχημένη σειρά, ένα επιτυχημένο καλλιτεχνικό δημιούργημα, όπως είναι ο “Σασμός”, δεν μπορούμε, παρά να τον στηρίξουμε και να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό διότι τον αγαπήσαμε και ο κόσμος μας αγάπησε μέσα από αυτόν. Παρηγορούμε τον κόσμο.

Οι δουλειές μας, είναι οι άνθρωποί μας, είναι αυτοί που συναναστρεφόμαστε καθημερινά και θέλω να πω ότι έχουμε γίνει μία οικογένεια και μαζί με όλη την Ελλάδα κάνουμε κάτι που αφήνει ιστορία.

Αυτό δεν θα μπορούσαμε να μη το στηρίξουμε, να είμαστε μαζί του και να συνεχίσουμε και 3η χρονιά βεβαίως. Και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όχι μόνο να μην κάνει κοιλιά, αλλά να γίνει ακόμα πιο συναρπαστικό.

Όλοι κοιταχτήκαμε στα μάτια και ήταν το μόνο βέβαιο ότι θα συνεχίσουμε αυτή τη δουλειά. Δεν μπορείς κάτι τέτοιο να μην το υποστηρίξεις», είπε ο Δημήτρης Λάλος για τον τρίτο κύκλο του «Σασμού».

Όσον αφορά το φινάλε του φετινού κύκλου, ο Δημήτρης Λάλος αποκάλυψε: «Να σας πω κάτι. Πραγματικά, κυρίως στα τελευταία επεισόδια αλλά και γενικά στον Σασμό μου έχει δοθεί η ευκαιρία να παίξω καταστάσεις που ούτε θα τις ονειρευόμουν ως ηθοποιός να τις περπατήσω. Τα τελευταία επεισόδια που έχω κληθεί να παίξω και αυτά που έρχονται, πραγματικά είναι ευλογία. Αυτά που θα δείτε… Θα έχουμε δράματα, χαμός θα γίνει. Αλήθεια σας το λέω. Διαβάζουμε τα επεισόδια και περιμένουμε κάθε μέρα το επόμενο για να δούμε τι θα γίνει».