Ο Δημήτρης Παπανώτας βλέποντας το Happy Traveller στον ΣΚΑΪ  με παρουσιαστή τον Ευτύχη Μπλέτσα, προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media, λέγοντας ότι κάποιες πληροφορίες που μεταφέρει στους τηλεθεατές από τα μέρη τα οποία επισκέπτεται είναι λάθος.

Ο Δημήτρης Παπανώτας έγραψε συγκεκριμένα τα εξής:

«Καλό παιδί ο Ευτύχης, δε λέω… Αλλά μήπως εκεί στον ΣΚΑΪ θα πρέπει λίγο να τον βοηθήσουν να μην εκτίθεται??? Σήμερα λόγω της απεργίας έπαιξαν αρκετά επεισόδια από την εκπομπή του σε επανάληψη. Εγώ είδα δύο. Το πρώτο στον Έβρο. Όπου περήφανος ο Ευτύχης μας έδειξε ένα άγαλμα σε ένα χωριό. Ένας άνθρωπος που πελεκούσε μια μυλόπετρα. Ο λιθόξοος μας εξήγησε ο Ευτύχης!!!! Είχε και ταμπέλα. ΛΙΘΟΞΟΟΣ… Μας πήρε η κοτρώνα στο δόξα Πατρί… Ας του εξηγήσει κάποιος ότι είναι λιθοξόος που σημαίνει ακριβώς αυτό: αυτός που πελεκάει την πέτρα…

Τώρα, απόγευμα, ο Ευτύχης μας ξενάγησε στη Νορβηγία. Όπου με λαχτάρα έτρωγε (είναι λίγο απωθητικό αυτό που όλο κάτι μασουλάει ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ) κέικ με λευκή κρέμα. Και… ω ναι, μας εξήγησε ότι το κέικ λέγεται κέικ με γάλα περιστεριού. Κανένα πρόβλημα ως εδώ. Έρχεται όμως η κοτρώνα. Φυλαχτείτε!!! «Τώρα δεν το κάνουν με γάλα περιστεριού αλλά με γάλα αγελάδας»!!!!!!
Ότι δηλαδή αυτό το παιδί, έχει μαγειρέψει τα πάντα στην τηλεόραση γιατί η προηγούμενη εκπομπή του ήταν

«Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ «, έχει ταξιδέψει όλο τον κόσμο… και φευ πιστεύει ότι το περιστέρι είναι θηλαστικό και κατεβάζει γάλα… που κάποιοι το αρμέγουν… Να κλάψω ή να γελάσω? Είναι όλα αυτά επιτρεπτά στην τηλεόραση? Και ποιος είναι τελικά ο ρόλος του… «ανεξάρτητου» ΕΣΡ, αν όχι η διαφύλαξη της γλώσσας και η προστασία μας από τις απίστευτες βλακείες που ακούμε????? Τι εννοούν στο ΕΣΡ «υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος» αν όχι αυτά τα δείγματα πλήρους αμάθειας???

Επαναλαμβάνω. Όλοι δικαιούνται να είναι αδαείς. Δε φταίει ο Ευτύχης. Αν και θα έπρεπε κι αυτός λίγο να το δουλέψει… Φταίει ο ΣΚΑΙ που ούτε βοηθάει έναν αδαή, κατά πως φαίνεται, συνεργάτη του, ούτε καν μπαίνει στον κόπο να ελέγξει το επεισόδιο που θα προβάλλει!!! Πόσο μάλλον όταν παίζει σε χιλιοστή επανάληψη!!!!! Έλεος χριστιανοί!!!!!».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας το Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!