Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης επικράτησε μεγάλη ένταση, καθώς ο γνωστός ηθοποιός ήρθε σε αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο, Κώστα Τσουρό.

Η ένταση ξεκίνησε όταν η συζήτησή με τον καλεσμένο ήρθε και στο κομμάτι της πολιτικής, με τον ίδιο τον Αλέξη Γεωργούλη να τονίζει πως δεν ασχολείται με την πολιτική αλλά με τον πολιτισμό μέσα στην πολιτική

Τότε, ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, Κώστας Τσουρός, θέλησε να του υπενθυμίσει τις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει ο Αλέξης Γεωργούλης για τα 25.000 ευρώ που λαμβάνει μηνιαίως ως ευρωβουλευτής.

Όταν όμως ο Αλέξης Γεωργούλης θέλησε να θυμίσει on air τις διορθώσεις που είχε κάνει σε δεύτερο χρόνο για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, ο δημοσιογράφος του ALPHA επέμενε πως είχε πει αυτό ακριβώς. «Έλεγες ότι ο μισθός σου  είναι 25 χιλιάρικα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσούρος.

«Όχι είπα ότι τα 25 χιλιάρικα είναι τα έξοδα του γραφείου», απάντησε φανερά ενοχλημένος ο Αλέξης Γεωργούλης ενώ, λίγο αργότερα, προκάλεσε τον Κώστα Τσουρό να παραιτηθεί όποιος από τους δύο έχει κάνει λάθος.

«Παιδιά να παρέμβω λίγο πως σκοπός της κουβέντας δεν είναι ούτε να προσβάλλουμε τον καλεσμένο μας ούτε να χάσει κανένας τη δουλειά του», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού θέλοντας να ηρεμήσει λίγο τα πνεύματα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!