Ο Eminem τα βάζει με όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκα

Ο Eminem τα βάζει με όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκα

Οι Kid Cudi και Eminem κυκλοφόρησαν την πρώτη τους συνεργασία με τίτλο «The Adventures of Moon Man & Slim Shady».

Το τραγούδι θίγει πολλά θέματα, από τα άτομα που αρνούνται να φορέσουν μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό έως την αστυνομική βαρβαρότητα.

Οι ράπερ κυκλοφόρησαν ένα animation βίντεο του νέου τραγουδιού, στο οποίο οι Kid Cudi και Eminem παρουσιάζονται ως μαχητές του εγκλήματος ή υπερήρωες.

O Eminem φαίνεται να βάζει στο στόχαστρο την κυβέρνηση του Donald Trump και εγκαλεί ανθρώπους που αρνούνται να φορέσουν μάσκα.

 

Στους στίχους του τραγουδιού γίνεται επίσης αναφορά στον Drew Brees, quarterback των New Orleans Saints του NFL, ο οποίος με αφορμή τις διαδηλώσεις για τη δολοφονία του George Floyd και το πώς θα αισθανόταν αν επανερχόταν στο αμερικανικό ποδόσφαιρο μία μορφή διαμαρτυρίας όπως αυτή του Colin Kaepernick το 2016 (γονάτισμα κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ) απάντησε πως ακόμα το θεωρεί ασέβεια προς τη σημαία.

Ο Brees αργότερα ζήτησε συγνώμη για τα σχόλια με έλλειψη ευαισθησίας.

Ο Eminem κυκλοφόρησε το 11ο άλμπουμ του με τίτλο «Music to Be Murdered By» τον Ιανουάριο. Ο Kid Cudi κυκλοφόρησε δύο άλλα τραγούδια φέτος και πρόσφατα είχε ρόλο στο «Westworld» του HBO.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top