Ο Γιάννης Καλατζόπουλος το φετινό καλοκαίρι πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ματωμένος γάμος» σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη και κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Ωστόσο, ο Γιάννης Καλατζόπουλος πήρε μια μεγάλη απόφαση. Συγκεκριμένα, ο ίδιος θέλησε να βάλει μια τελεία κι έτσι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την υποκριτική.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλατζόπουλου

«Λοιπόν, η Τέχνη του Ηθοποιού είναι εφήμερη, κάποτε τελειώνει και δεν μένει τίποτα, γιατί ακόμα κι αν κάποιος έχει αφήσει ταινίες ή βιντεοσκοπημένες παραστάσεις, αυτά δεν είναι παρά η σκιά της Τέχνης του, η οποία μόνο ζωντανά, μπροστά σε ζωντανό Κοινό μπορεί να υπάρξει. Γιατί σας τα λέω αυτά τα γνωστά και τετριμμένα; Ε, γιατί λέω να πηγαίνω κι εγώ σιγά-σιγά, μεγάλωσα πια, καλύτερα να μη με δείτε κι εμένα να ξεχνάω τα λόγια μου. Θα ολοκληρώσουμε με το καλό την περιοδεία μας του “Ματωμένου Γάμου”, θα επαναλάβουμε και για δυο μήνες τον ερχόμενο χειμώνα τις “Μάγισσες του Σάλεμ” και τέρμα ο ηθοποιός. Θα συνεχίσω να γράφω και ίσως να σκηνοθετώ αν υπάρχει κάτι που να μ’ ενδιαφέρει πραγματικά. Ευχαριστώ όλους τους δασκάλους, συναδέλφους και συνεργάτες που δουλέψαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, ευχαριστώ κι εκείνους που μου πρότειναν πολύ ωραίες συνεργασίες για του χρόνου. Ευχαριστώ βέβαια και τους θεατές και τους εύχομαι να παραμείνουν θεατρόφιλοι και να μη μπερδεύουν το Θέατρο με το χρηματιστήριο -είναι έννοιες εντελώς διαφορετικές και εχθρικές μεταξύ τους», έγραψε ο Γιάννης Καλατζόπουλος.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Καλατζόπουλου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!