Τα γενέθλιά της είχε την Τετάρτη η κορούλα του Γιάννη Μαρακάκη και της Νίκης Θωμοπούλου, η οποία έγινε ενός έτους και οι διάσημοι γονείς της, της οργάνωσαν ένα πριγκιπικό πάρτι!

Η σύζυγός του γνωστού δικηγόρου, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, κοινοποίησε μερικές φωτογραφίες από τα γενέθλια της κόρης τους, τα οποία γιορτάστηκαν εν μέσω πανδημίας και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

 

 

«Tο μωρό μου.. Γεννήθηκε σε μια δύσκολη περίοδο για όλη την ανθρωπότητα. Πανδημία και καθεστώς καραντίνας. Γιορτάσαμε το θαύμα της ζωής μας περιορισμένα, χωρίς φίλους, συγγενείς, χωρίς δώρα και λουλούδια. Ένα χρόνο μετά γιορτάζουμε ξανά, τα πρώτα της γενέθλια. «Καραντινάτα» και αυτά.

Μπορεί να μην είναι το party που είχα ονειρευτεί, μπορεί να φορέσαμε μάσκες πάλι και χωρίς πολλές αγκαλιές, αλλά είχαμε τέλεια (μικρή) παρέα, τέλεια τούρτα και μπαλόνια, ανοίξαμε τα δώρα μας, απαθανατίσαμε τη στιγμή και γελάσαμε πολύ! Αυτό έχει μόνο σημασία, να είμαστε υγιείς και ενωμένοι! Και του χρόνου όλοι μαζί!», έγραψε η Νίκη Θωμοπούλου κάτω από τις φωτογραφίες που κοινοποίησε.
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!