Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρέθηκε πριν από λίγο διάστημα ο Γιώργος Κιμούλης με τις Ελληνίδες ηθοποιούς να κατηγορούν επανειλημμένα τον Γιώργο Κιμούλη για σωματική και λεκτική βία.

Η Ζέτα Δούκα, ήταν εκείνη που μίλησε πρώτη δημόσια για την κακή συνεργασία τους, ωστόσο, στη συνέχεια και άλλες γυναίκες ηθοποιοί, όπως η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Κατερίνα Γερονικολού και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, μίλησαν και ανέφεραν πως έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά από τον ίδιο άνθρωπο.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης στο 2020mag.gr, σήμερα ο Γιώργος Κιμούλης εμπλέκεται στη σκηνοθεσία μεγάλης θεατρικής παραγωγής, χωρίς να αναφέρεται πουθενά το όνομά του.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα, ο αρχικός σκηνοθέτης της παράστασης «Κάντω Τζαβέλλα – Δραγώι στα χρόνια της επανάστασης», Μενέλαος Τζαβέλλας, απομακρύνθηκε από τη θέση του και η παραγωγή προσέγγισε τον Γιώργο Κιμούλη ώστε να αναλάβει την σκηνοθεσία της παράστασης, κάτι το οποίο φέρεται να αποδέχθηκε.

Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της θεατρικής παραγωγής, κ. Νταίζη Λεμπέση, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο σκηνοθέτης Μενέλαος Τζαβέλλας έχει απομακρυνθεί από τη θέση του σκηνοθέτη και ότι έχει αντικατασταθεί από τον Γιώργο Κιμούλη, για τον οποίο είπε πως «έχει καλεστεί από εμένα και τη μητέρα μου και από κανέναν άλλον, για να μας δώσει τα φώτα του».

«Δεν είναι ψέματα, αλλά ο κύριος Κιμούλης δεν σκηνοθετεί. Τον έχουμε φέρει για να μας δώσει ιδέες για την παράσταση. Δεν σκηνοθετεί. Υπογράφει ο κ. Τζαβέλλας» λέει η κ. Λεμπέση και συνεχίζει: «Μιλάμε για τον Γιώργο Κιμούλη. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι η ιστορία του θεάτρου».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!