Ο Γιώργος Τσαλίκης μιλάει για το συμβόλαιό του με το ΣΚΑΪ και την παρουσίαση του «Big Brother»

Ο Γιώργος Τσαλίκης μιλάει για το συμβόλαιό του με το ΣΚΑΪ και την παρουσίαση του «Big Brother»

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο  Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος είναι ο νέος κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother και αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ, το οποίο υπέγραψε δύο μήνες πριν.

«Με ρωτήσατε αν συζητάω με τον ΣΚΑΪ και σας είπα ότι δεν συζητάω γιατί έχω ένα συμβόλαιο που έχει υπογραφεί πριν φύγω στην Αυστραλία και είναι σε ισχύ από 15 Απριλίου. Τα καθήκοντά μου σαν παρουσιαστής ξεκινάνε 20 Αυγούστου όπου μας είπαν ότι 20 Αυγούστου με 20 Σεπτέμβρη θα βγει και το πρώτο επεισόδιο στον αέρα.

Δεν είμαι αγχωμένος με τον νέο ρόλο καθόλου, είμαι πολύ χαρούμενος. Ήρθα περιχαρής από την Αυστραλία και απάντησα ότι έχω συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ που είναι γεγονός. Δηλαδή δεν τρελάθηκα να αρχίσω να ανακοινώνω εκπομπές, γιατί είδα και άκουσα διάφορα. Δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΙ αλλά μετά από 22 χρόνια έχω τη συναίσθηση να καταλαβαίνω γιατί ανακοινώνω ότι είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής μιας εκπομπής. Δεν το έκανα τυχαία.

Έχω συγκεκριμένο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, ξεκάθαρο, που είναι και πολύ σαφές. Όταν με υποδέχτηκε η συνεργάτιδά μου η Κατερίνα η Σοφρώνη με ενημέρωσε για μερικά πράγματα, δεν το παίζω άνετος, ξαφνιάστηκα. Οπότε θέλω να μου δώσετε λίγο το χρόνο να τα διαχειριστώ, να τα συζητήσω με το κανάλι, να είμαι ήρεμος cool και χαρούμενος και όταν έρθει η ώρα κι εσείς θα μάθετε αυτά που είναι να μάθετε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top