Ο πρίγκιπας Harry και ο πρίγκιπας William αναγκάστηκαν να δώσουν εξηγήσεις για το πώς διαχειρίζονται τα κεφάλαια που προορίζονται για φιλανθρωπίες, μιας και κατηγορήθηκαν για κακοδιαχείρηση, μετά την αποχώρηση του Harry από το Royal Foundation.  

Σύμφωνα με το Newsweek, η ομάδα Republic, τους κατηγόρησε ότι «βάζουν τη σχέση τους πάνω από το συμφέρον του Sussex Royal και του Royal Foundation».

Μετά από την απόφασή τους να μοιράσουν τα κεφάλαια του Royal Foundation, κάποια από τα οποία πήγαν στo Sussex Royal των Meghan και Harry, η Republic ισχυρίστηκε ότι παραπάνω από 350 χιλιάδες δολάρια μεταφέρθηκαν στο Travalyst, το εγχείρημα του Harry, όταν το ζευγάρι αναγκάστηκε να κλείσει το Sussex Royal.  

Οι εκπρόσωποι του δούκα του Sussex μίλησαν σχετικά και ανέφεραν ότι δεν τίθεται θέμα κακοδιαχείρησης.

«Τα κεφάλαια που πήγαν στον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Travalyst είναι για προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και στηρίζουν κοινότητες, την άγρια ζωή και το περιβάλλον μέσα από τη βιωσιμότητα σε ταξίδια και τουρισμό. Όλα έχουν γίνει σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες και με απόλυτη διαφάνεια», είπε εκπρόσωπος που εργαζόταν στο Sussex Royal.  

Μετά από την αποχώρηση του ζευγαριού από τη βασιλική οικογένεια, η βασίλισσα δεν τους επιτρέπει να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τον τίτλο royal στις ανεξάρτητες ενέργειές τους και έτσι το Sussex Royal έκλεισε και οι δυο τους εργάζονται πυρετωδώς για το νέο τους εγχείρημα, το Archewell.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!