Μετά από μία ψηφοφορία που προκάλεσε συγκίνηση στο MasterChef, ο Ηλίας Κιαζόλι και ο Κώστας Νταλιάνης κλήθηκαν να μαγειρέψουν στη δοκιμασία αποχώρησης.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ετοιμάσουν σε 90 λεπτά το πιάτο του καλεσμένου σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου, το οποίο είχε απαιτητικές και πολύπλοκες τεχνικές.

Το πιάτο ήταν μπραντάδα χελιού με βασικά υλικά το καπνιστό χέλι, το γάλα, το βούτυρο, το παντζάρι, το passion fruit και τέλος τη μαγιονέζα από λάδι πεύκου.

Παρότι το πιάτο του Ηλία ήταν πολύ πιο όμορφο από αυτό του Κώστα, υστερούσε σε γεύση και έτσι ο 26χρονος ήταν αυτός που αποχώρησε.

Πιο συγκεκριμένα ο Ηλίας συγκέντρωσε 25 βαθμούς, ενώ ο Κώστας 26.

Και οι τρεις κριτές συμφώνησαν πως η αποχώρηση του Ηλία ήταν έκπληξη και ότι θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερη πορεία στο MasterChef.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!