Ο Ηλίας Ψινάκης σφουγγάρισε το νέο γήπεδο του Μαραθώνα (εικόνα)

Ο Ηλίας Ψινάκης σφουγγάρισε το νέο γήπεδο του Μαραθώνα (εικόνα)

Ο δήμαρχος Μαραθώνα πήρε στα χέρια του σκούπες και σφουγγαρίστες και καθάρισε το νέο γήπεδο του δήμου που κάνει εγκαίνια το Σάββατο και προσκάλεσε όλους του φίλους στα εγκαίνια. Μάλιστα τα
εγκαίνια θα γίνουν μετά μουσικής, με τον Στέλιο Διονυσίου να αναλαμβάνει τη διασκέδαση του κόσμου.

«Ρίξαμε το τελευταίο σφουγγάρισμα και κάναμε "λουστρίνι" το πρώτο κλειστό γήπεδο που θα αποκτήσει ο Μαραθώνας το Σάββατο 16 Ιανoυαρίου στις 19.00. Σας περιμένουμε όλους φίλοι μου να κόψουμε κορδέλα,και να απολαύσουμε τον Στέλιο Διονυσίου που προσφέρθηκε να μας χαρίσει το ταλέντο του στα εγκαίνια. Αυτό θα ήταν αδύνατον να γίνει χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της Τράπεζας Πειραιώς και της ΔΕΔΔΗΕ!!!

Θα ήμουν τεράστιο γαϊδούρι αν ξεχνούσα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο Κο Σάλλα τον Αντιπρόεδρο Κο Λεκκακο και όλους τους συνεργάτες τους στην Πειραιώς που ασχολήθηκαν με αυτό το project. Όπως επίσης τον Πρόεδρο και CEO της ΔΕΔΔΗΕ Καθηγητή Ν.Χατζηαργηριου γιατί χωρίς την άμεση παρέμβαση του τα εγκαίνια θα τα κάναμε με κεριά...!!!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Ηλίας Ψινάκης.

Scroll To Top