Ο τράπερ iLLEO, ο οποίος συνεχίζεται να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από μερικές ημέρες μίλησε πρώτη φορά στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για το σοβαρό ατύχημα που είχε.

Μάλιστα έδειξε στην κάμερα τα σημάδια που έχει σε πρόσωπο και σώμα, ενώ δήλωσε πως κινδύνεψε σοβαρά να χάσει τη ζωή του, καθώς δεν φορούσε κράνος.

«Τράκαρα στην Εθνική Οδό, ήμουν με το μηχανάκι, ήρθε ένα αμάξι και έπεσε πάνω μου και με έριξε κάτω. Χτύπησα με το κεφάλι. Έκανα κάτι σβούρες, όλα cool. Πήγαινα σε ένα στούντιο στο Περιστέρι, αλλά δε φορούσα κράνος ή μπουφάν. Ήρθε ένα αμάξι πάνω μου από τη δεξιά στην αριστερή λωρίδα και με χτύπησε χωρίς να με δει από νεκρή γωνία.

Είμαι στο νοσοκομείο εδώ και τρεις ημέρες και θα μείνω ακόμα δύο. Εγώ έπεσα από τη δεξιά πλευρά για να σώσω την κατάσταση. Χτύπησα σε όλη τη δεξιά πλευρά. Έχω καψίματα, έχω ράμματα στο κεφάλι και έχω χτυπήσει τον πνεύμονα. Η αριστερή ειναι κομπλέ. Έφταιγα που δεν φορούσα κράνος και μπουφάν. Είμαι στο νοσοκομείο για τον πνεύμονα. Εγώ ήμουν αναίσθητος για κάποια ώρα. Ήρθαν δύο νοσοκομειακά. Ο κόσμος σταμάτησε και νόμιζε ότι ήμουν νεκρός.

Μετά σηκώθηκα και έκανα τον σταυρό μου που είμαι ζωντανός. Φοβήθηκα για τη ζωή μου πάρα πολύ. Έχει τύχει και άλλες φορές αλλά αυτή ηταν η πιο.. huge. Εδώ και ενάμιση χρόνο το έχω πάρει πολύ σοβαρά με τον Χριστό. Πιστεύω πάρα πολύ», εξομολογήθηκε ο iLLEOo.

Δείτε το βίντεο:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!