Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα βήματα της καριέρας του και τη στιγμή που έγινε δημοφιλής αλλά ο ίδιος βίωνε μία δύσκολη οικονομική περίοδο.

«Εμένα το όνειρό μου ήταν να κάνω μόνο σινεμά και μόνο θέατρο. Η τέταρτη ταινία που έκανα έγινε η μεγαλύτερη εμπορική ταινία στην Ελλάδα. Με σταματούσε ο κόσμος για φωτογραφίες και εγώ δεν είχα να ζήσω. Όλα αυτά που είχα κάνει μου είχαν δώσει τότε μάξιμουμ 10.000 ευρώ.

Ξέρεις τι είναι να σε σταματούν για φωτογραφίες και εσύ να λες “τώρα πού θα ζητήσω λεφτά για να ζήσω;”. Και έτσι έπεσα στην τηλεόραση. Τότε όταν έκανες τηλεόραση έτρωγες Χ από κάτι άλλο. Έτσι και εγώ έφαγα Χ από τον κινηματογράφο και το θέατρο. Και αποφάσισα μετά ότι θα δίνω εγώ Χ και θα παλέψω μόνος μου. Ένιωσα ότι κοιμήθηκα το 2007 και ξύπνησα ξανά το 2013 στην Επίδαυρο, αλλά άξιζε τον κόπο. Το ταξίδι της ζωής αξίζει περισσότερο. Δεν είπα ποτέ ότι θα τα παρατήσω», αποκάλυψε ο Ιωάννης Παπαζήσης.