Λαμπερός και γεμάτος ανατροπές ήταν ο μεγάλος τελικός του GNTM 3, με νικητή τον Ηρακλή Τσουζίνοβ!

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας €20.000, ένα αυτοκίνητο και φυσικά, ένα διετές συμβόλαιο, με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London.

Ο Αντρέας απο τη ψηφοφορία της κριτικής επιτροπης συγκέντρωσε 72 βαθμούς , η Παρασκευή 76 βαθμούς και ο Ηρακλής 79 βαθμούς.

Η τελική κατάταξη του GNTM, έπειτα από τον συμψηφισμό της βαθμολογίας των κριτών και του τηλεοπτικού κοινού, είναι: Ανδρέας Αθανασόπουλος 84,8 βαθμοί – Παρασκευή Κερασιώτη 87 βαθμοί – Ηρακλής Τσουζίνοβ 95,2 βαθμοί.

Όλα όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά:    

Οι τέσσερις, που διεκδικούσαν τον τίτλο του επόμενου top model της Ελλάδας ήταν, o Αιμιλιάνο Μάρκου, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Παρασκευή Κερασιώτη.

Στην πρώτη δοκιμασία οι τέσσερες παίκτες έκαναν πασαρέλα μαζί με τα δεκαπέντε μοντέλα που αποχώρησαν από το διαγωνισμό. 

 

Ωστόσο στο τέλος της ημέρας μόνο τρεις συνέχισαν στην επόμενη διαγωνιστική φάση καθώς η κριτική επιτροπή αποφάσισε να αποχωρήσει ο Αιμιλιάνο.

Μετά την αποχώρησή του ξέσπασε σε κλάματα -ίσως να μην πίστευε ότι θα τον περάσει η Παρασκευή- και τελικά έχασε την ευκαιρία για το έπαθλο. Οι υπόλοιποι έτρεξαν να τον παρηγορήσουν κι ο ίδιος προέβλεψε για νικητή τον Ανδρέα όσο κι αν συμπαθεί τον Ηρακλή.

Στο τελικό στάδιο τα τρία επίδοξα top models έκαναν μια διπλή φωτογράφηση μόδας, δια χειρός Δημήτρη Σκουλού στο εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Ο Ανδρέας, ο Ηρακλής και η Παρασκευή φωτογραφήθηκαν ως αστέρες. 

Ακολούθησε το live του τελικού στο πλατό του GNTM όπου το κοινό είχε την ευκαιρία να βαθμολογήσει ζωντανά το αγαπημένο του μοντέλο και να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!