Στην εκπομπή του LeBron James, «The Shop: Uninterrupted» εμφανίστηκε ο Jay-Z, o οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα 3 παιδιά που έχει αποκτήσει με την Beyonce.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε πώς είναι να είναι πατέρας κοριτσιών, ο Jay-Z εξομολογήθηκε ότι το 2012 και αφού μόλις είχε γίνει μπαμπάς, έμαθε να κολυμπάει.

«Είναι φανταστικό. Είναι το πιο βασικό πράγμα. Δεν ήξερα πώς να κολυμπώ, μέχρι που γεννήθηκε η Blue. Υπάρχουν τόσα πράγματα που πρέπει να ξέρεις. Αυτό είναι μία μεταφορά για τη σχέση μας.

Αν έπεφτε ποτέ στο νερό και δεν μπορούσα να την πιάσω, δεν μπορούσα καν το σκεφτώ. Πρέπει να μάθω να κολυμπώ. Αυτό ήταν. Αυτή ήταν η αρχή της σχέσης μας», δήλωσε ο Jay-Z.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ράπερ μιλάει για τη σχέση του με τα παιδιά του. Πρόσφατα, είχε δηλώσει πως το μόνο που τον νοιάζει είναι να νιώθουν υποστήριξη και αγάπη, ανεξάρτητα από τι θέλουν να ακολουθήσουν στη ζωή τους, ενώ κατά τη διάρκεια της καραντίνας είχε την ευκαιρία να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί τους, συνειδητοποιώντας τη σημασία της οικογένειας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!