Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στους Sunday Times παραχώρησε ο Joaquin Phoenix, ο οποίος μίλησε για την αμήχανη στιγμή που παρέλαβε το Όσκαρ για την ερμηνεία τους στην ταινία «Joker»

Ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν ήθελε καθόλου να ανέβει στη σκηνή και να πει τίποτα. «Δεν ήμουν καθόλου ενθουσιασμένος με την ευκαιρία. Δεν είναι αυτό που είμαι εγώ. Ήμουν τρομοκρατημένος», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας πως θα ήθελε απλά να πει: «Ευχαριστώ, ήταν υπέροχο, καλή σας νύχτα», όμως ένιωσε πως βρισκόμενος εκεί πάνω, δεν θα μπορούσε απλά να ευχαριστήσει τη μαμά του και να φύγει.

Γι’ αυτό μίλησε με πάθος για τα πράγματα που πρεσβεύει και για τη σημασία της αλληλεγγύης ώστε ο ένας να υποστηρίζει τον άλλο στον κόσμο, ξεχνώντας εντέλει να ευχαριστήσει τη μητέρα του.

Στην ίδια συνέντευξη ο Phoenix μίλησε ανοιχτά και για το πώς σκοπεύει να μεγαλώσει τον γιο του River, – ο Joaquin έχει δώσει το όνομα του αδικοχαμένου αδερφού του στον γιο του-, μαζί με τη σύντροφό του και αρραβωνιαστικιά του, Rooney Mara. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!