Ο Joaquin Phoenix δεν θα πιέσει τον γιο του να γίνει vegan

Ο Joaquin Phoenix δεν θα πιέσει τον γιο του να γίνει vegan

Ο Joaquin Phoenix είναι ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του βιγκανισμού στον κόσμο. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που ο κινηματογραφικός Joker έχει μιλήσει για τα δικαιώματα των ζώων και έχει δείξει την ευαισθησία του αναφορικά με το θέμα.

Ωστόσο, ο 46χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, αποκαλύπτει πως δεν προτίθεται να πιέσει τον γιο του να ακολουθήσει τον δικό του τρόπο ζωής.

Ο Joaquin Phoenix και η σύντροφός του Rooney Mara καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί πριν από έναν χρόνο. Ο ηθοποιός ονόμασε τον γιο του River, αποτίοντας φόρο τιμής στον αδερφό του που πέθανε το 1993.

«Βασικά, σίγουρα θα ήλπιζα να γίνει vegan, αλλά δεν πρόκειται να επιβάλω τις πεποιθήσεις μου στο παιδί μου. Δεν νομίζω πως είναι σωστό» είπε ο Joaquin Phoenix στον βρετανικό The Times. «Θα τον ενημερώσω για την πραγματικότητα. Δεν πρόκειται να του κάνω κατήχηση με την ιδέα πως τα McDonald έχουν ένα Happy Meal (Χαρούμενο Γεύμα) γιατί δεν υπάρχει τίποτα το γ**νο χαρούμενο με αυτό το γεύμα. Και δεν πρόκειται να του πω ότι είναι εντάξει να διαβάζει βιβλία για όλα τα υπέροχα μικρά ζώα φάρμας και ύστερα να του κάνω τους ήχους που βγάζουν και να μην τους πω ότι από αυτά γίνεται ένα χάμπεργκερ» είπε.

Ο Joaquin Phoenix δήλωσε με βεβαιότητα π»ως δεν σκοπεύει να «διαιωνίσει ένα ψέμα», ωστόσο τόνισε πως δεν πρόκειται για τον πιέσει να γίνει vegan. «Θα τον υποστηρίξω. Αυτό είναι το σχέδιό μου.»

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top