Ο μικρός αδερφός του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη ήταν ένας από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης. Ο 19χρονος Κωνσταντίνος Παντελίδης μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι, για την ομοιότητα της φωνής του με αυτή του αδερφού του, ενώ προέβη πως ο Παντελής άφησε πίσω του ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Για την απόφαση του να ασχοληθεί με τραγούδι είπε: «Ο μπαμπάς μας ενέπνευσε για μουσική. Εκείνος παίζει αρμόνιο και κιθάρα. Οι γονείς μου φώναζαν στον Παντελή να σταματήσει να παίζει κιθάρα για να κοιμηθούν. Εγώ τελείως τυχαία πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με το τραγούδι. Στο μυαλό μου μπήκε όταν ανέβασα ένα βιντεάκι στο youtube. Το ανέβασα στην καραντίνα και δεν φανταζόμουν ότι θα έχει τέτοια απήχηση. Δεν το περίμενα. Το σχεδίαζα για αργότερα».

Για την ομοιότητα της φωνής του με τον αδερφό του, Παντελή Παντελίδη λέει: «Συμφωνώ ότι μοιάζουν οι φωνές μας με τον Παντελή, αλλά και ο τρόπος ομιλίας μου είναι πολύ κοντά στη φωνή που βγάζω όταν τραγουδάω. Με τον αδερφό μου έχουμε παίξει μαζί κιθάρα στο σπίτι όχι κάπου δημόσια. Είναι σημαντικό το ταλέντο, όμως χρειάζεται και πολλή δουλειά».

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αποκάλυψε πως ο αδελφός του έχει αφήσει ακυκλοφόρητα κομμάτια: «Το πολλά είναι κάτι σχετικό. Υπάρχουν τραγούδια όχι γραμμένα στο στούντιο. Είναι από στίχους σε χαρτιά και από ηχογραφήσεις σε κινητά. Σκέφτομαι να βγάλω από τα τραγούδια του Παντελή, γιατί όχι κι όλα από αυτά που υπάρχουν στο συρτάρι. Απλά στην αρχή ήθελα να βασιστώ στα δικά μου τραγούδια».

 

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μίλησε και για την εμφάνισή στο «Σπίτι με το Mega»: «Με παραδέχτηκαν πιο πολλοί στο live, γιατί κάποιοι μπορεί να έλεγαν ότι τα τραγούδια ήταν ηχογραφημένα στο στούντιο. Οι φανς του Παντελή με ακολουθούν. Κι όσο βλέπουν ότι δουλεύω με ακολουθούν όλο και περισσότεροι. Είναι πολύ όμορφο να σ’ αγαπάνε κάποιοι άνθρωποι, βέβαια δημοσιότητα είχα και πριν ξεκινήσω, αφού ήμουν αδερφός του Παντελή. Όταν έγινε η πρόταση από τον Πάνο Κιάμο ήμουν λίγο αρνητικός γιατί δεν ήθελα τη δημοσιότητα. Όταν με είδα μου φάνηκα πολύ πιο καλός απ’ ότι πίστευα».

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης προβλήθηκε κι ηχητικό απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή με τον Παντελή Παντελίδη να μιλά με πολύ ενθαρρυντικά λόγια για τον αδελφό του: «Έχω έναν μικρό αδερφό πέντε χρονών που παίζουμε συνέχεια μαζί. Έχει πολύ πλάκα. Έρχεται στο μαγαζί και με ακούει να τραγουδώ από τεσσάρων χρονών. Έρχεται και σε μαγαζιά και σε live. Μοιάζουμε, αν κι είναι μικρός ακόμα. Του αρέσει η μουσική, έχει γραφτεί σε ωδείο, παίζει κιθάρα. Η φωνή του θα δείξει στην πορεία, πάντως την μουσικότητα την έχει. Γιατί όχι κάποια στιγμή να τραγουδήσουμε μαζί».

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης στο τέλος ανέφερε ότι έμαθε μόλις πριν από ένα μήνα για την ύπαρξη αυτού του αποσπάσματος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!