Ο Κώστας Ευριπιώτης μιλάει πρώτη φορά για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του!

Ο Κώστας Ευριπιώτης μιλάει πρώτη φορά για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του!
Πριν λίγο καιρό ο Κώστας Ευριπιώτης υπεβλήθη σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση. Ο ηθοποιός μετά το χειρουργείο νιώθει πολύ καλύτερα, σαν να έχει κάνει restart και φροντίζει να ακολουθεί τις συμβουλές των γιατρών.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως μια αιτία που φαίνεται να έχει συμβάλει στην κατάσταση που δημιουργήθηκε -σύμφωνα με αυτά που του είπαν οι γιατροί - είναι και η ακτινοβολία που εκπέμπεται από το κινητό τηλέφωνο.«Είμαι καλύτερα. Δόξα τω Θεώ έχω βγει από το νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν μου τα έχουν πει και όλα. Μου έχουν πει να μην οδηγώ και να μην πίνω για κανά δυο μήνες και βλέπουμε. Για το τι συνέβη θα πρέπει να ρωτήσετε τους άλλους. Εγώ δεν θυμόμουν. Δεν καταλάβαινα ότι δεν θυμόμουν κάτι που έπρεπε να θυμηθώ μια συγκεκριμένη στιγμή. Δεν θυμόμουν κάποιες στιγμές. Αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά, δηλαδή μια κούραση, ένα πράγμα. Θα αντιμετωπιστεί και λέω δεν κάνεις και μια αξονική να δεις τι γίνεται; Μέσα από όλο αυτό ας πούμε, είδαμε αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα, το οποίο όλοι το ξέρουμε, αλλά κανείς δεν αποφασίζει να ζήσει χωρίς αυτό, ας πούμε το 50% των κινητών, η ακτινοβολία που είπαν κι οι γιατροί, σου λέω έναν από τους λόγους.

Ξέρω ότι όλο αυτό που κάναμε πήγε καλά. Τα προβλήματα είναι χρόνια και δεν μου κάνει καλό όχι μόνο να τα παρατηρώ και να σκέφτομαι πως ήμουν. Για εμένα σημασία έχει το πως είμαι από εκεί και μετά. Από το νοσοκομείο δηλαδή και μετά. Από εκεί και μετά, είμαι πάρα πολύ καλά. Αυτό έχει σημασία για εμένα. Και το πιο μεγάλο και το πιο ουσιαστικό για μένα είναι χρόνος και ο τρόπος της ανάρρωσης. Είναι σαν να έχεις έναν υπολογιστή, να τον κλείνεις και να κάνεις restart και μετά να ξαναπαίρνεις τις πληροφορίες και να τις ξαναβάζεις μέσα στο αρχειακό σου υλικό. Εγώ προσπαθώ να έχω τις ωφέλιμες», δήλωσε ο Κώστας Ευριπιώτης.

Δείτε το βίντεο...


Scroll To Top