Ο Leonardo DiCaprio γιορτάζει τα 20α γενέθλια του ιδρύματος The Leonardo DiCaprio Foundation

Ο Leonardo DiCaprio γιορτάζει τα 20α  γενέθλια του ιδρύματος The Leonardo DiCaprio Foundation

Κάτι διαφορετικό από το καθιερωμένο ετήσιο γκαλά στο St-Tropez ετοιμάζει φέτος ο Leonardo DiCaprio για να γιορτάσει τα εικοστά γενέθλια του ιδρύματος The Leonardo DiCaprio Foundation.

Σύμφωνα με το Page Six, ο διάσημος ηθοποιός σκοπεύει να διοργανώσει μικρότερα οικολογικού περιεχομένου events, με το πρώτο από αυτά –πάντα για συγκέντρωση δωρεών – ένα VIP δείπνο σε ράντσο στη Sonoma, στις 15 Σεπτεμβρίου.

 «Ο Leonardo DiCaprio το αλλάζει όλο. Θα έχει μια σειρά από μικρότερα events», είπε πηγή, κατ' αποκλειστικότητα, στην Page Six, προσθέτοντας πως το event στη Sonoma θα είναι «μηδενικών απορριμμάτων» καθώς τα πάντα θα είναι επαναχρησιμοποιήσιμα.

Κι επειδή η Silicon Valley είναι δίπλα, το event αναμένεται να είναι μαγνήτης για τους top tech τύπους, καθώς φιλοδοξεί να τραβήξει την προσοχή στις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές που ρήμαξαν την περιοχή.

Οι εορτασμοί του Leonardo DiCaprio γίνονται έτσι πιο πρακτικοί και στοχευμένοι, σε αντίθεση με πέρυσι που διοργανώθηκε ένα γκαλά στον αμπελώνα του Κτήματος Bertaud Belieu, στο St-Tropez, στον οποίο η Madonna έκανε εμφάνιση-έκπληξη, ο Lenny Kravitz τραγούδησε για καλεσμένους όπως η Kate Winslet και ο Sean Penn και μεταξύ όσων ανέλαβαν ρόλο οικοδεσπότη ήταν οι πρίγκιπας Αλβέρτος ο Δεύτερος του Μονακό, Cate Blanchett, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Tom Hanks, Kate Hudson, Edward Norton, Emma Stone και Uma Thurman.

Scroll To Top