Ο Λούκας Γιώρκας ανέβηκε σήμερα Κυριακή 05/06 τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του, Βασιλική Σαλαμπάση!

Ο θρησκευτικός γάμος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου.

Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε στο πατρικό σπίτι του τραγουδιστή στην Αραδίππου, στη Λάρνακα με παραδοσιακό στόλισμα και με βιολί και λαούτο.

Από το πρωί, το σπίτι του Λούκα Γιώρκα είχε γεμίσει από κόσμο, συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν εκεί για να είναι κοντά του σε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της προσωπικής του ζωής.

Η Βασιλική Σαλαμπάση είναι 28 ετών και εργάζεται ως δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη. Μαζί με τον τραγουδιστή κράτησαν από την πρώτη στιγμή χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, ωστόσο δεν την έκρυψαν ποτέ. Ο Λούκας Γιώρκας ταξίδευε συνέχεια στη Θεσσαλονίκη για να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί.

O Λούκας Γιώρκας το περασμένο Πάσχα ζήτησε από τη Βασιλική Σαλαμπάση να τον παντρευτεί και εκείνη είπε αμέσως το «ναι».

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Λούκα Γιώρκα και της Βασιλικής Σαλαμπάση

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του τραγουδιστή με την δικηγόρο κυκλοφόρησαν στα social media, με τους δυο τους να λάμπουν από ευτυχία.

Ντυμένος στα λευκά ο Λούκας Γιώρκας εντυπωσίασε, ενώ αρκετά όμορφη και κομψή ήταν και η σύζυγός του, Βασιλική.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπουμε τον Λούκα Γιώρκα να περιμένει τη νύφη στην εκκλησία αλλά και στιγμιότυπα από το μυστήριο.