Ο make up artist και κομμωτής των σταρ, Δημήτρης Γιαννέτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λάσπα για τις συνεργασίες του στην Αμερική και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημά του.

«Έλειπα για επτά εβδομάδες. Ήμουν στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Μπορεί να μένω στο Λος Άντζελες αλλά η ζωή μου είναι σε ένα αεροπλάνο, γυρίζω συνέχεια κάπου στον κόσμο. Τον Αύγουστο συμπληρώνω δέκα χρόνια από τότε που μετακόμισα στο Λος Άντζελες. Κάθε μέρα θυμίζω και λέω στον εαυτό μου “ζεις το όνειρο”.

Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν όταν πρωτοήρθα στην Αμερική και δε μιλούσα Αγγλικά. Δεν είναι μόνο ότι δε μπορείς, είναι ότι χάνεις και τον χαρακτήρα σου, το χιούμορ σου, δε μπορείς να μεταφράσεις τα αστεία σου στα Αγγλικά, κανείς δε θα καταλάβει τι εννοείς» είπε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννέτος.

«Έφυγα από την Ελλάδα σε μια στιγμή της ζωής μου που ήμουν αρκετά επιτυχημένος. Μπορεί εγώ στην Ελλάδα να είχα μια καριέρα αλλά στην Αμερική δεν ήξερε κανείς ποιος είμαι και τι κάνω» πρόσθεσε ο Δημήτρης Γιαννέτος, που πλέον μετρά περισσότερα από 10 χρόνια μακριά από τη χώρα μας.

Σε άλλο σημείο, ο Δημήτρης Γιαννέτος μίλησε για τη φιλία του με τη Μαρία Μενούνος, αλλά και τη συνεργασία του με άλλα λαμπερά πρόσωπα παγκοσμίου φήμης.

«Δεν είναι δύσκολη η συνεργασία μαζί τους. Οι μεγαλύτεροι σταρ στον κόσμο είναι οι πιο απλοί. Είναι σαν εμάς. Για μένα, δεν είναι δύσκολοι απλά, αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν τι θέλουν. Οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι είναι απαιτητικοί. Και έτσι θα έπρεπε να είναι» ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννέτος.