Ο Matthew Lawrence, o 43χρονος ηθοποιός γνωστός για τους ρόλους τους στα «Mrs. Doubtfire» και το «Boy Meets World», μοιράστηκε πρόσφατα στο podcast του «Brotherly Love» ότι απολύθηκε από το πρακτορείο του.

Ο λόγος όπως είπε, ήταν επειδή αρνήθηκε να γδυθεί για έναν βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη, ο οποίος φέρεται να του προσέφερε ρόλο σε επερχόμενη ταινία της Marvel.

Ο Lawrence, ο οποίος δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του σκηνοθέτη ή την τοποθεσία του περιστατικού, υποστήριξε επίσης ότι δεν είναι ο μόνος άντρας που έχει βιώσει αυτού του είδους την παρενόχληση στο Hollywood.

Δήλωσε ακόμη ότι οι άνδρες που δέχονται σεξουαλική παρενόχληση στη βιομηχανία δεν λαμβάνουν το ίδιο επίπεδο υποστήριξης με τις γυναίκες.

Ο Lawrence ανέφερε το παράδειγμα του Terry Crews, ο οποίος γελοιοποιήθηκε και δεν έλαβε υποστήριξη όταν το 2016 μίλησε για το γεγονός ότι τον ακούμπησε με ανήθικο τρόπο, ο ατζέντης της WME, Adam Venit, σε ένα πάρτι.

Ο ηθοποιός τόνισε τέλος, πως η κοινωνία είναι λιγότερο πρόθυμη να αναγνωρίσει την παρενόχληση κατά των ανδρών, λόγω της σύνδεσής τους με τον ανδρισμό.