Ο Matthew McConaughey μόλις έγραψε τη βιογραφία του!

Ο Matthew McConaughey μόλις έγραψε τη βιογραφία του!


O Matthew McConaughey το βράδυ της Τετάρτης ανακοίνωσε πώς εδώ και καιρό εργάζεται πάνω σε ένα βιβλίο που θα ονομάζεται «Greenlights» και θα μιλάει για τις προσωπικές του εμπειρίες.

«Δεν θα είναι ένα κλασσικό βιογραφικό σημείωμα ή βιβλίο συμβουλών, αλλά ένα playbook βασισμένο στις περιπέτειες της ζωής μου. Σημαντικές εμπειρίες, πολλές φορές αστείες και άλλες διδακτικές, που έπρεπε όμως να συμβούν», δήλωσε ο ίδιος στο ABC NEWS.

Στη συνέχεια ο επιτυχημένος ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας λεπτομέρειες για το νέο του εγχείρημα.

Όπως είπε αποφάσισε τη συγκεκριμένη ονομασία για το βιβλίο του, αφού είναι μια ιστορία που δείχνει πώς μπορούμε όλοι να ζούμε πιο έντονα την ζωή μας. «Δεν μας αρέσουν τα κόκκινα και τα πορτοκαλί φώτα γιατί σε αυτά πρέπει να σταματάμε. Αλλά όταν βλέπουμε το πράσινο φως, αυξάνουμε ρυθμό, η ζωή γίνεται ένα ποίημα και εκεί ξεκινάμε να λαμβάνουμε αυτά που θέλουμε και αυτά που χρειαζόμαστε, ταυτόχρονα. Αποφάσισα να βρω όλες τις σημειώσεις μου, το ημερολόγιο που γράφω εδώ και τόσα χρόνια και να το διαβάσω, και το αποτέλεσμα ήταν αυτό το βιβλίο. Επιτυχίες, αποτυχίες, λάθη, εμπειρίες, χαρές κλάματα,ταξίδια, όλα είναι μέσα σε αυτό το βιβλίο...» δήλωσε ο  McConaughey.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Are you lit? #GreenlightsBook available now for preorder. info at Greenlights.com - link in bio - On sale 10.20.20

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) στις

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top