Ο Μελέτης Ηλίας μιλάει πρώτη φορά για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Ο Μελέτης Ηλίας μιλάει πρώτη φορά για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

 

Συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες tv» παραχώρησε ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Διαγνώστηκες θετικός στον κορωνοϊό και πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσες την περίοδο της καραντίνας σου. Σοκαρίστηκες όταν το έμαθες;

Δεν σοκαρίστηκα τόσο όσο φοβήθηκα, γιατί είχα έρθει σε επαφή με όλη μου την οικογένεια. Αυτό αυτόματα με έβαλε στη διαδικασία να σκεφτώ ότι δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να τους προστατεύσω. Και τελικά βρεθήκαμε όλοι θετικοί στον κορωνοϊό. Κάποια βράδια κοιμόμασταν με πολύ άγχος. Δεν ξέραμε τι θα μας ξημερώσει την επόμενη μέρα. Ευτυχώς, όλα δείχνουν ότι το περάσαμε σχετικά ήπια.

Είχατε συμπτώματα;

Ναι, εγώ είχα ένα φοβερό πόνο στη μέση από την αρχή που διαγνώστηκα θετικός, ελαφρύ πονόλαιμο, ένα αίσθημα κόπωσης και κάποια στιγμή, μετά την τέταρτη ημέρα, έκανα και δέκατα. Το ιδιαίτερο στην περίπτωση του κορωνοϊού είναι ότι τα συμπτώματα διαρκούν πολύ περισσότερο από το κλασικό τριήμερο – τετραήμερο που σε ταλαιπωρεί συνήθως μια ίωση. Σε εμένα κράτησε περίπου ένα δεκαήμερο.

Αντιλαμβάνομαι ότι φοβήθηκες…

Βέβαια και φοβήθηκα. Δεν ήξερα πώς θα εξελιχθεί ούτε πώς θα το αντιμετωπίσω.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top