«Αισθάνομαι αρκετά καλά» δήλωσε ο Mick Jagger κατά την πρώτη του συνέντευξη μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε και χάρη στο οποίο αναβλήθηκε προσωρινά η περιοδεία των Rolling Stones στη Βόρεια Αμερική.

Ο γερόλυκος της ροκ δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Q107 του Τορόντο ότι μετά το χειρουργείο του επέστρεψε στις συνηθισμένες δραστηριότητές του. «Κάνουμε πολλές πρόβες πρόσφατα, κατά τις τελευταίες εβδομάδες. Το πρωί πήγα και στο γυμναστήριο. Όχι κάτι τρελό. Μετά πήγα στην πρόβα, με την υπόλοιπη μπάντα», δήλωσε ο Jagger.  Παράλληλα αποκάλυψε ότι οι Rolling Stones κάνουν πρόβες σε ένα παλιότερο κομμάτι τους, το Memory Motel από τον δίσκο Black and Blue του 1977.

Ο Mick Jagger γνωρίζει για τα κλασικά κομμάτια που οι ακροατές θέλουν να ακούνε στις συναυλίες. «Τα αγαπημένα είναι, ξέρετε, τα Paint it Black, Honky Tonk [Women] και Satisfaction. Δεν τα παίζουμε απαραιτήτως όλα. Μερικές φορές παίζουμε ένα ή δύο, άλλες ως και δέκα αγαπημένα. Δεν ξέρω πως θα ένιωθε ο κόσμος αν δεν παίζαμε κανένα από αυτά. Νομίζω πως θα σκέφτονταν “Είναι ατυχές ότι ήρθαμε μέχρι εδώ για να ακούσουμε αυτό”. Την ίδια ώρα έχουμε την ψηφοφορία των ακροατών για τα αγαπημένα τους κομμάτια. Και εμείς προσθέτουμε μερικά», ανέφερε ο frontman των Rolling Stones.

Ο Mick Jagger δήλωσε πως εξακολουθούν να του αρέσουν οι περιοδείες αλλά όχι τόσο όσο στο παρελθόν. «Δεν θέλω να το κάνω συνέχεια, δώδεκα μήνες τον χρόνο. Όταν είσαι νέος αυτό κάνεις. Σήμερα περνάω τρεις ή τέσσερις μήνες τον χρόνο στον δρόμο και αυτό φαίνεται σαν μια αρκετά καλή ισορροπία».

Τον Απρίλιο ο Jagger υποβλήθηκε σε επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Η επέμβαση έγινε με τη χρήση ενός καθετήρα που πέρασε από την κυρίως αρτηρία. «Λυπάμαι πολύ για τους φαν που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για ΗΠΑ και Καναδά. Το μισώ που σας απογοητεύω έτσι. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την ακύρωση της περιοδείας μας, αλλά θα το παλέψω σκληρά για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη σκηνή. Για ακόμη μια φορά, μια μεγάλη συγγνώμη σε όλους», είχε γράψει ο 75χρονος Jagger στο Twitter.

Έξι εβδομάδες μετά την επέμβαση καρδιάς, ο ροκ σταρ αποφάσισε να διαβεβαιώσει τους θαυμαστές του πως είναι απολύτως καλά, δημοσιεύοντας ένα βίντεο που χορεύει ξέφρενα. Ελάχιστα μετά, οι Rolling Stones ανακοίνωσαν νέες ημερομηνίες για την περιοδεία που ανέβαλαν. Θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου στο Σικάγο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!