Την Ακρόπολη επισκέφθηκε την Πέμπτη ο Mickey Rourke, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού», της Γελένα Ποπόβιτς, με θέμα τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Στο φιλμ, πέρα από τον Mickey Rourke πρωταγωνιστούν ο Άρης Σερβετάλης και ο Ρώσος Αλεξάντερ Πετρόφ αλλά και πολλοί Έλληνες ηθοποιοί. Ανάμεσά τους οι Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παιταζόγλου και Μιχάλης Οικονόμου.

Ο Αμερικανός ηθοποιός ξεναγήθηκε στον ιερό βράχο το απόγευμα, φορώντας μάσκα, όπως προβλέπουν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, ενώ δεν έλειψαν και τα αιτήματα για αυτόγραφα. Το μόνο που ζητούσε είναι να κρατούνται οι αποστάσεις επειδή όπως είπε «τώρα τα πράγματα είναι σοβαρά στην Ελλάδα ενώ στη Νέα Υόρκη δεν έχουμε πρόβλημα. Στην Καλιφορνια τα πράγματα παραμένουν σοβαρά».

Ο 67χρονος Mickey Rourke παρότι δεν ήθελε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία στην οποία θα συμμετάσχει παραδέχτηκε ότι είναι βαθιά θρησκευόμενος. Δεν αποχωρίζεται, όπως είπε τον Σταύρο του που τον φοράει πάντα και πιστεύει στα θαύματα. Αυτή είναι καθώς φαίνεται που του δίνει δύναμη.

Όσο για τον Τραμπ είχε μόνο τα χειρότερα να πει-αν και δεν έχει ποτέ κρύψει ότι είναι υποστηρικτής των Ρεπουμπλικάνων. «Είναι ψεύτης» είπε και «εξαπάτησε τον αμερικανικό λαό».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!