Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης απαντά στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου

Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης απαντά στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου

 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους γονείς του ενώ απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την κόρη του Άκη Σακελλαρίου.

«Τη φωτογραφία την ξεκίνησα με την πρώην κοπέλα μου. Και η μητέρα μου έβγαζε μικρή φωτογραφίες με φιλμ. Πράγματα που δεν λέω καν στον εαυτό μου, τα λέω στην μητέρα, Σοφία Αλιμπέρτη. Ήταν όσο αυστηρή έπρεπε η μητέρα μου. Για μένα ο Γιάννης και η Σοφία είναι η μαμά και ο μπαμπάς.

Όταν και εγώ μεγάλωσα και ωρίμασα και κατάλαβα το μεγαλείο τους είδα και με την ματιά του fan. Αλλά για μένα πάντα ήταν οι γονείς μου. Στα 19 μου με είχε πάρει ο πατέρας μου να δουλέψω μαζί του στη Θεσσαλονίκη διπλά στον ηχολήπτη του. Πρώτη φορά είδα μέσα από την αγάπη του κόσμου ποιος είναι ο Γιάννης Πάριος.

Όσον αφορά τις φήμες για την προσωπική του ζωή ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης είπε: «Η κόρη του Άκη Σακελλαρίου, η Σμαράγδα είναι φίλη μου, είναι η μούσα μου καλλιτεχνικά, μοιραζόμαστε τα καλοκαίρια στην Πάρο. Μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ άντρας και γυναίκα. Εγώ στα συναισθήματά μου τα δίνω όλα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top