Ο Νικηφόρος Βυθούλκας επιβεβαίωσε τον χωρισμό του!

Ο Νικηφόρος Βυθούλκας επιβεβαίωσε τον χωρισμό του!

 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε ο Νικηφόρος Βυθούλκας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό του.

Μάλιστα, ο Νικηφόρος εξομολογήθηκε πως πλέον είναι single από μία σχέση που έληξε με δική του ευθύνη:

«Γενικά, δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις. Ωστόσο ήμουν για πολλά χρόνια σε μια πολύ όμορφη σχέση, η οποία θα μπορούσε να προχωρήσει και να καταλήξει σε γάμο. Ίσως ήμουν λίγο μικρός για αυτή τη μεγάλη σχέση, η οποία άντεξε στο στρατιωτικό μου, αλλά σχετικά πρόσφατα έληξε.

Κακά τα ψέματα, η δουλειά ενός τραγουδιστή δημιουργεί έξτρα πίεση σε σχέση με κάποια άλλη δουλειά. Και αυτό σ' το λέω γιατί δεν υπάρχει ηρεμία αλλά ούτε και ο απαραίτητος χρόνος που χρειάζεται να αφιερώσεις στον άνθρωπό σου και να είσαι εκεί στο 100%.

Με βάση τους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής, θεωρώ πως δεν ήμουν σωστός απέναντι στη σύντροφό μου. Και αυτό γιατί είχε κάποιες άλλες απαιτήσεις και κάποια άλλα "θέλω'', τα οποία τη δεδομένη περίοδο δεν μπορούσα να της τα καλύψω.

Γι' αυτό θεώρησα τίμιο και σωστό εκ μέρους μου να αποχωρήσω. Τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας πρέπει να τους κάνουμε ευτυχισμένους και όχι δυστυχείς».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top