Ο Orlando Bloom μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό τoυ λογαριασμό στο Instagram μίλησε για το ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.

Ο 44χρονος ηθοποιός μοιράστηκε μια παλιά φωτογραφία του από το 1998 στην οποία φαίνεται χαμογελαστός να κάνει ποδήλατο παρά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του όταν μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε, χρειάστηκε να φορέσει νάρθηκα κορμού.

«Αυτός είμαι εγώ με τον νάρθηκα κορμού γύρω στο 1998 και περίπου τρεις μήνες μετά από το ατύχημα όταν έπεσα τρεις ορόφους και έσπασα τη σπονδυλική μου στήλη, για λίγο ξεφεύγοντας από τον θάνατο και την παράλυση», έγραψε αρχικά.

 

 

Ο σταρ μαζί με την παλιά φωτογραφία του στην οποία φαίνεται χαμογελαστός να κάνει ποδήλατο παρά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία που τον δείχνει σήμερα να κάνει ποδήλατο φορώντας κράνος και ειδικό εξοπλισμό. «Είμαι ευγνώμων κάθε μέρα για τα άκρα μου που επιτρέπουν να πιέζω τα όριά μου και να ζω τη ζωή στα άκρα. Είμαι πιο ασφαλής τώρα», πρόσθεσε.

Πριν χρόνια, ο ηθοποιός είχε μιλήσει σε συνέντευξή του για το ατύχημα, εξηγώντας ότι προσπαθούσε να αναρριχηθεί σε μια ταράτσα όταν ο σωλήνας από τον οποίο στηριζόταν κατάρρευσε με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. «Μέχρι τότε δεν είχα μια υγιή εκτίμηση για τη ζωή και τον θάνατο. Και επί τέσσερις μέρες έπρεπε να αντιμετωπίζω την ιδέα του να ζήσω σε αναπηρικό αμαξίδιο για την υπόλοιπη ζωή μου. Πήγα σε σκοτεινά μέρη μέσα στο μυαλό μου. Συνειδητοποίησα ότι είτε θα περπατούσα είτε όχι», είχε πει χαρακτηριστικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!