Ο Πάνος Κοκκινόπουλος χαρακτηρίζει «σκουπίδια» Survivor, Power of Love και MasterChef

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος χαρακτηρίζει «σκουπίδια» Survivor, Power of Love και MasterChef

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του χαρακτήρισε το Survivor, το Power of Love και το MasterChef «σκουπίδια».

«Πρόκειται για αισχρά σκουπίδια, τα οποία σχολιάζουν διάφοροι μοναχικοί τύποι στο facebook και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο με φοβερή δύναμη. Ποια είναι τα πρότυπα που προωθεί η τηλεόραση; Αυτά τα κατώτερης υποστάθμης; Άτομα να εξευτελίζονται μεταξύ τους με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς χωρίς κανένα ίχνος ευγένειας και πολιτισμού; Eχουν βολευτεί πλέον τα κανάλια σε αυτές τις παραγωγές που ικανοποιούν τα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου. Αυτή είναι η τηλεόραση της κατάντιας! Έχετε αναρωτηθεί ποιες χώρες βλέπουν σε κανάλια ελεύθερης λήψης το “Survivor”; Οι τριτοκοσμικές. Η Ρουμανία, η Τουρκία και η Ελλάδα. Λέμε ότι ο Ερντογάν απειλεί τη χώρα μας και έχουμε βάλει τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί και τα προγράμματά του στο σπίτι μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 68χρονος Έλληνας σκηνοθέτης στην Espresso.

Από την καυστική κριτική του δεν ξεφεύγει ούτε η δημόσια τηλεόραση, η οποία, σύμφωνα με τη γνώμη του, δεν έχει τον ρόλο που θα έπρεπε: «Ποια είναι η τηλεθέαση σήμερα της ΕΡΤ; 5% ή 1%; Πού είναι τα σίριαλ που έπρεπε να είχε η δημόσια τηλεόραση την οποία πληρώνουμε όλοι οι Ελληνες αδρά; Κάποτε ήταν πρόεδρος στην ΕΡΤ ο Χατζιδάκις, ο Χορν, ο Βασιλικός; Σήμερα ποιοι είναι;» αναρωτιέται.Ο Πάνος Κοκκινόπουλος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο προσφιλές θέμα συζήτησης των προηγούμενων ημερών, που δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή του Ντάνου στο «Τατουάζ». «Πιστεύω ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν παίζει χειρότερα από τους υπόλοιπους ηθοποιούς. Στη σειρά μπορεί να πρωταγωνιστούν η Εβελίνα Παπούλια, η Μυρτώ Αλικάκη, αλλά όταν αυτές οι ταλαντούχες γυναίκες παίρνουν σελίδες επί σελίδων στα χέρια τους, οι οποίες λένε βλακείες και κάνουν γυρίσματα με μια βαλίτσα στο χέρι, είναι δυνατόν να παίξουν καλά;» αναρωτιέται και καταλήγει: «Σε αυτά τα σίριαλ τόσο από σενάριο όσο και από σκηνοθεσία οι ηθοποιοί είναι απροστάτευτοι».Ο Πάνος Κοκκινόπουλος συζητά αυτή την εποχή με δύο ιδιωτικά κανάλια την επιστροφή του πέμπτου κύκλου της «10ης εντολής», τον Οκτώβριο του 2018. Μάλιστα, o σκηνοθέτης μιλά με βασικά στελέχη καναλιών και για τη δημιουργία μιας μαύρης κωμωδίας -να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν έχει υπογράψει τη μεγάλη επιτυχία «Μαύρα μεσάνυχτα»-, ενώ παράλληλα δουλεύει και μια «σκοτεινή ιστορία» για μια κινηματογραφική ταινία.

Scroll To Top