Ο παπα-Γρηγόρης από τις «Άγριες Μέλισσες» κατά κόσμον Κωστής Σαββιδάκης έδωσε συνέντευξη στο Tv Έθνος και αποκάλυψε εξελίξεις που θα συνταράξουν το Διαφάνι όταν η σειρά θα επιστρέψει από την παύση της καραντίνας στις οθόνες μας.

«Είμαστε σε αναμονή για τα νέα γυρίσματα. Θα ξεκινήσουν σύντομα. Περιμένουμε ενημέρωση από την παραγωγή» τόνισε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε τι είπατε;

Θέλησαν να δουν για όλους μας σε τι κατάσταση είμαστε και, το σημαντικότερα, εάν είμαστε καλά στην υγεία μας.

Όταν επιστρέψετε δημιουργείται, στα επόμενα επεισόδια, μια έντονη διαμάχη μεταξύ κατοίκων του χωριού, την οποία πυροδοτεί ο Δούκας Σεβαστός. Ο παπα – Γρηγόρης πώς θα αντιδράσει;

Έχουμε γυρίσει γι’ αυτό το θέμα μία – δύο σκηνές που γίνεται ένα μακελειό. Θα γίνει ένας εμφύλιος στο Διαφάνι, γιατί ο Δούκας έχει σηκώσει ψηλά το μπαϊράκι και επιτίθεται στο χωριό με ύπουλο τρόπο. Ο παπα – Γρηγόρης παίρνει το μέρος του δίκαιου. Δεν το θέλει το άδικο. Το ίδιο θα κάνει και τώρα. Θα προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες και να καθησυχάσει τα πνεύματα. Θα υπάρξουν και κάποιες σημαντικές εξομολογήσεις στο παπά… Δεν έχουν φθάσει ακόμη αυτά τα σενάρια στα δικά μου χέρια. Θα αποκαλυφθούν πράγματα στον παπά και θα δούμε πως εκείνος θα αντιδράσει και πως θα κινηθεί στη συνέχεια. Η Ανέτ θα εξομολογηθεί λοιπόν στον παπα – Γρηγόρη και νομίζω πως θα εξομολογηθεί και η Μυρσίνη.

Για τη συμμετοχή σου στη δεύτερη σεζόν της σειράς έχεις μιλήσει;

Όχι ακόμη. Κάποιοι συνάδελφοι το έχουν κάνει. Μας πρόλαβε ο κορονοϊός. Όλων μας επιθυμία είναι να συνεχίσουμε. Είμαστε τυχεροί που είμαστε σε αυτή τη σειρά. Έχουμε κερδίσει το τζακ ποτ. Είμαστε ευλογημένοι. Ποιος θα έλεγε ότι δεν θα ήθελε να είναι του χρόνου στις “Μέλισσες”;

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!