Ο πατέρας της, Britney Spears, Jamie, δεν πρόκειται να αφήσει έτσι εύκολα την κηδεμονία της και τώρα ο δικηγόρος της τον κατηγορεί πως προσπαθεί να πάρει περίπου 2 εκατομμύρια από την περιουσία της, πριν πάψει να ελέγχει τη ζωή και την περιουσία της.

Το έγγραφο που κατατέθηκε από τον Mathew Rosengart, υποστηρίζει πως οι υποθέσεις που o Spears θέλει να τακτοποιήσει πριν αποχωρήσει, θα του δώσουν πολλά χρήματα.

«Η Britney Spears δεν εκβιαστεί», τονίζει και προσθέτει: «Η χυδαία προσπάθεια του κυρίου Spears να διαπραγματευτεί την αφαίρεσή του έναντι περίπου 2 εκατομμυρίων δολαρίων, έχοντας ήδη αρπάξει εκατομμύρια από την περιουσία της κυρίας Spears μαζί με του συνεργάτες του, δεν είναι βιώσιμη».

Όπως αναφέρει ο Guardian, η ακρόαση του πατέρα της Britney έχει προγραμματιστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου. Μπορεί εκείνος να συμφώνησε πως θα την αφήσει ήσυχη, αλλά δεν καθόρισε πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό. Ως ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει ότι ενδιαφέρεται αποκλειστικά για το προσωπικό του συμφέρον – κι όχι της κόρης του, όπως εκείνος τονίζει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!