Ο Paul McCartney φόρεσε μπλούζα που σχεδίασε η κόρη του Stella McCartney για καλό σκοπό

Ο Paul McCartney φόρεσε μπλούζα που σχεδίασε η κόρη του Stella McCartney για καλό σκοπό

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, η Βρετανίδα σχεδιάστρια Stella McCartney συνεργάστηκε με την οργάνωση Greenpeace, παρουσιάζοντας τη συλλογή Stella X Greenpeace με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για την αποψίλωση του Αμαζονίου και τις σημαντικές επιπτώσεις της στον πλανήτη μας. 

Ο πατέρας της και θρυλικό μέλος των Beatles, Paul McCartney προκειμένου να διαδώσει το νέο φόρεσε μια μπλούζα της συλλογής. Για την ευγενική κίνησή του, η McCartney έγραψε: «Είμαι πολύ περήφανη να βλέπω τον μπαμπά μου να φορά τη limited-edition StellaxGreenpeace. Οι γονείς μου είναι ο λόγος που μάχομαι για τη Μητέρα Γη- ειδικά για πολύτιμα οικοσυστήματα, όπως ο Αμαζόνιος. Τώρα, θέλω να το σώσω για τα παιδιά μου».

Και η ηθοποιός Priyanka Chopra φωτογραφήθηκε, φορώντας ένα κομμάτι από τη συλλογή, ενώ το πρόσωπο της καμπάνιας ήταν η κόρη του Michael Jackson, Paris.  

Η συνεργασία της McCartney με την οργάνωση πραγματοποιήθηκε επίσης προς τιμήν των επετείων των δύο brands, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία για να στείλουν ένα μήνυμα για το τέλος της καταστροφής του δάσους του Αμαζονίου, που περιλαμβάνει και τη μείωση της κατανάλωσης κρέατος, του οποίου η αλόγιστη παραγωγή σχετίζεται με το πρόβλημα. 

 Πέρα όμως από τη συλλογή, το Stella McCartney Cares Foundation πρόκειται να χρηματοδοτήσει, επίσης, την Greepeace για την υποστήριξη της καμπάνιας της. 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top