Καλεσμένος στο πλατό του «The 2night Show» ήταν ο Παύλος Ορκόπουλος, ο τηλεοπτικός Νέστορας Φαναριώτης από τις «Άγριες Μέλισσες», ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις στις στην αγαπημένη σειρά, αλλά και για τη στιγμή που περιμένουν όλοι οι τηλεθεατές, τον Νέστορα να μαθαίνει ότι ο Κυπραίος είναι ο δολοφόνος του γιου του.

«Είναι πολύ συναρπαστική σειρά! Έγινε αυτή η διακοπή, ευτυχώς συνεχίζεται, κάναμε εξετάσεις όλοι, βγήκαμε όλοι αρνητικοί και ξεκινήσαμε γυρίσματα. Θα βγει η αλήθεια για τον Θωμά, όλα θα βγουν. Είναι μια σχέση συνταρακτική αυτή, διότι εγώ τον βλέπω σαν γιο μου και αυτός με βλέπει σαν πατέρα και αυτό που συμβαίνει είναι συγκλονιστικό. Αυτή η σχέση θα έχει πολύ… ψωμί, δύσκολες καταστάσεις.

Θα το μάθω ότι ο Κυπραίος σκότωσε το γιο μου, πάρα πολύ σκληρό. Απ’ ότι διαβάζω θα έχει και διάρκεια αυτό, από τη στιγμή που του μπαίνουν οι υποψίες μέχρι να το διαπιστώσει, να το διασταυρώσει, να είναι σίγουρος έχει μια διάρκεια αυτό…

Έρχονται πάρα πολλές εξελίξεις και στους άλλους ρόλους σε βαθμό που δεν φανταζόμαστε», είπε ο Παύλος Ορκόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!