Ο Philipp Plein και η εκλεκτή της καρδιάς του αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους

Ο Philipp Plein και η εκλεκτή της καρδιάς του αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο διάσημος σχεδιαστής Philipp Plein καθώς η σύντροφός του, Lucia Bartoli, θα φερει στον κόσμο το πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Ο σχεδιαστής έχει ήδη έναν γιο, τον Romeo Prince Plein, που απέκτησε με τη  Fernada Rigon και τώρα περιμένει να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα ο Philipp Plein και η αγαπημένη του ανακοίνωσαν το φύλο του μωρού τους με μια μοναδική τελετή. 

Στην τελετή αποκάλυψης του φύλου, το ζευγάρι φυσικά δεν ήξερε το φύλο και φίλοι και συνεργάτες τους οργάνωσαν ένα πάρτη και τους το αποκάλυψαν με ένα μοναδικό τρόπο.

Συγκεκριμένα στο βίντεο που δημοσίευσε ο σχεδιαστής, ο Plein και η αγαπημένη του πατάνε έναν μοχλό και μπλε καπνός κάνει την εμφάνιση του στον ουρανό! Όπως καταλαβαίνετε το ζευγάρι περιμένει αγόρι!

 

Το ζευγάρι είναι εδώ και καιρό μαζί και είναι full in love. Το καλοκαίρι του 2019 οι δυο τους είχαν επισκεφθεί και την Ελλάδα. Ο Philipp Plein και η σύντροφός του είχαν ταξιδέψει ως τη Μύκονο με lear jet για το opening της νέας του μπουτίκ στη Μύκονο, στο οποίο έδωσαν το παρών η Lindsay Lohan, ο Nusret αλλά και η Μαριέττα Χρουσαλά. 

Ο διάσημος σχεδιαστής μάλιστα είχε συνδυάσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με διακοπές στις Κυκλάδες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top