Ο πρίγκιπας Harry αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο με τα απομνημονεύματά του όπου θα δίνει λεπτομέρειες για τις εμπειρίες του, τις περιπέτειές του, τις απώλειες και τα μαθήματα ζωής που τον βοήθησαν να γίνει ο άνθρωπος που είναι σήμερα.

Το βιβλίο θα εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House το 2022, θα περιλαμβάνει και έκδοση με audiobook ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Σε ανακοίνωσή του ο Harry δήλωσε πως γράφει αυτό το βιβλίο όχι σαν πρίγκιπας αλλά σαν ο άνθρωπος που έχω γίνει.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Έχω φορέσει πολλά καπέλα μέσα στα χρόνια, κυριολεκτικά και μεταφορικά, και η ελπίδα μου είναι πως λέγοντας την ιστορία μου, τα καλά και τα άσχημα, τα λάθη, τα μαθήματα που έμαθα, μπορώ να βοηθήσω δείχνοντας ότι από όπου κι αν προερχόμαστε, έχουμε περισσότερα κοινά από ό,τι πιστεύουμε. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να μοιραστώ τι έχω μάθει στη ζωή μου μέχρι τώρα και είμαι ενθουσιασμένος που οι άνθρωποι θα διαβάσουν έναν απολογισμό της ζωή μου από πρώτο χέρι που είναι ακριβής και εντελώς αληθινός».

Τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry θα περιγράφουν τη ζωή στο βρετανικό Παλάτι και εκτός από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε στην συνέντευξη που είχε δώσει με την Meghan Markle θα περιγράψει και τις εμπειρίες που έζησε στον στρατό και στο Αφγανιστάν αλλά και την ευτυχία που βρήκε όταν έγινε σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!