Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα εμφανιστούν σε ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα για το Time100

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα εμφανιστούν σε ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα για το Time100

 

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πρόκειται να εμφανιστούν σύντομα στην τηλεόραση. Σύμφωνα με τον Ε!, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα πραγματοποιήσουν μια κοινή εμφάνιση σε ένα ειδικό τηλεοπτικό αφιέρωμα του περιοδικού TIME με τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους.

Ο δούκας και η δούκισσα θα εμφανιστούν μαζί με άλλα διάσημα πρόσωπα όπως οι Trevor Noah, Sandra Oh και John Legend, ενώ στην κατηγορία με τους καλύτερους καλλιτέχνες φιγουράρουν τα ονόματα των The Weeknd, Halsey και Jennifer Hudson. Ο πλήρης κατάλογος των ονομάτων θα δημοσιευτεί στο website του περιοδικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ειδικό αυτό τηλεοπτικό αφιέρωμα θα αποκαλύψει την πλήρη λίστα TIME100 σε «μια ψυχαγωγική ματιά στους ηγέτες, τους δημιουργούς και τους καθημερινούς ήρωες που περιλαμβάνει η λίστα 2020 πριν από το ντεμπούτο της στο TIME", καθώς και μια αναλυτική ματιά στο 'εξωπραγματικό' αυτό έτος».

Το TIME100 special θα είναι η πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα. 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top