Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακομίζουν - H ανακοίνωση από το Μπάκιγχαμ

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακομίζουν -  H ανακοίνωση από το Μπάκιγχαμ
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακομίζουν ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα το Μπάκιγχαμ. Ο Harry και η Meghan ετοιμάζονται να φτιάξουν το δικό τους σπιτικό, φεύγοντας από το Ανάκτορο του Κένσινγκτον όπου διέμεναν μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Harry, τον πρίγκιπα William και την σύζυγό του Kate, ανακοίνωσε σήμερα το Παλάτι.

Η βασίλισσα Ελισάβετ συμφώνησε τώρα να τους επιτρέψει να δημιουργήσουν μια νέα βάση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ την άνοιξη. «Ο δούκας του Σάσεξ έχει επί του παρόντος το δικό του ιδιωτικό γραφείο, το οποίο βοηθά την δούκισσα μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα τον Νοέμβριο του 2017», αναφέρει η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.Πάντως τα Ανάκτορα εξηγούν στην ανακοίνωσή τους ότι η μετακόμιση του Harry και της Meghan στην επίσημη κατοικία τους στο Φρόγκμορ Κότατζ είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό, ώστε να μπορούν ο δούκας και η δούκισσα να πορευτούν αυτόνομα καθώς δημιουργούν την δική τους οικογένεια.

Οι βρετανικές εφημερίδες γράφουν από το τέλος του 2018 ότι υπήρξε μια ρήξη και μια αποξένωση μεταξύ των δυο ζευγαριών, παρότι δεν υπάρχει δημόσια ένδειξη κάποιας διαμάχης.Μακριά και αγαπημένοι λοιπόν, με τον Harry και την Meghan να λειτουργούν αυτόνομα. Στις αρχές της εβδομάδας, οι τέσσερίς τους έδειχναν ευδιάθετοι όταν εμφανίστηκαν μαζί στη λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Λονδίνο. Το Frogmore Cottage, ένα παμπάλαιο αγρόκτημα μέσα στο Κτήμα του Ουίνδσορ, είναι μέρος της κατοικίας της βασιλικής οικογένειας από τον 18ο αιώνα.

Scroll To Top