Ο πρίγκιπας William αποκαλύπτει πως θα αντιδρούσε αν κάποιο από τα παιδιά ήταν gay

Ο πρίγκιπας William αποκαλύπτει πως θα αντιδρούσε αν κάποιο από τα παιδιά ήταν gay

 

Τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Albert Kennedy Trust που εργάζεται με νέα άστεγα παιδιά της LGBT κοινότητας επισκέφτηκε ο πρίγκιπας William, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων πώς θα αντιδρούσε αν κάποιο από τα παιδιά του τού έλεγε ότι είναι gay.

«Ήταν κάτι που είχα σκεφτεί από την πρώτη στιγμή που έγινα γονέας, αλλά εξαιτίας της οικογένείας μου και της θέσης μας, αυτή η σκέψη με κάνει λίγο νευρικό», είπε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας William, ο οποίος τόνισε ότι θα στήριζε τα παιδιά του όποια απόφαση και να έπαιρναν σχετικά με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό και συνέχισε: «Νομίζω ότι αρχίζει κανείς να σκέφτεται αυτή την ερώτηση όταν γίνεται γονιός και προφανώς, δεν έχω κανένα πρόβλημα μ’ αυτό. Για ένα πράγμα θα ανησυχούσα – ειδικά με τους ρόλους που έχουν τα παιδιά μου: πώς θα γίνει αυτό αποδεκτό και κατανοητό».

Μάλιστα, ανέφερε πως το συγκεκριμένο θέμα το έχουν συζητήσει με τη σύζυγό του Kate Middleton: «Νομίζω ότι η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για τα πάντα, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να καταλάβουν ότι πρέπει να μιλάμε και να είμαστε σίγουροι ότι θα υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο και το πώς θα ανταποκριθούμε σε μια τέτοια περίπτωση. Δεν με ανησυχεί αν θα είναι gay, με ανησυχεί το πώς θα αντιδράσουν όλοι οι άλλοι και πώς θα το αφομοιώσουν, αλλά και η πίεση που θα τους ασκηθεί».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top