Συνέντευξη στη βρετανική Vogue παραχώρησε ο προσωπικός hairstylist της Diana, Sam McKnight, ο οποίος αναφέρθηκε στη γνωριμία με τη Diana αλλά και την πρόσφατη συνεργασία του με την Emma Corrin που υποδύθηκε την πριγκίπισσα στη σειρά «The Crown.

Ο McKinght, ο οποίος ήταν ο κομμωτής της Diana από το 1990 μέχρι τον τραγικό θάνατό της το 1997, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πώς πήρε την απόφαση να κάνει το iconic αγορίστικο κούρεμά της.

«Την πρώτη φορά που την γνώρισα ήταν σε μια φωτογράφιση. Μπήκε μια ξανθιά με μακριά πόδια από τις σκάλες, χαμογέλασε και μας έκανε όλους να λιώσουμε. Ήταν η πριγκίπισσα Diana»,  είπε για την πρώτη φορά που την αντίκρυσε.

H Diana κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης έπαιζε διαρκώς με τα μαλλιά της και ο McKnight είπε ότι τα έκανε να φαίνονται πιο κοντά βάζοντάς τα κάτω από την τιάρα. Τότε η Diana τον ρώτησε τι θα έκανε με τα μαλλιά της αν τον άφηνε να κάνει ό,τι θέλει.

«Της είπα “θα τα έκοβα όλα και θα άρχιζα από την αρχή”. Ήταν η αρχή των 90s και η εποχή που έκανα πολλά shows και εξώφυλλα και πολλά από τα κορίτσια είχαν κοντά μαλλιά και φεύγαμε από τα μεγάλα φρου-φρου των 80s σε ένα αιχμηρό, ανδρόγυνο και business chic των 90s», είπε ο McNight.

Τότε η πριγκίπισσα Diana του είπε ξαφνικά «γιατί δεν τα κόβεις τώρα;», οπότε τα έκοψε.

Πριν ένα χρόνο περίπου, ο hairstylist συνεργάστηκε με την ηθοποιό Emma Corrin για ένα ακόμα εξώφυλλο στη Vogue: «Από τη μία πριγκίπισσα Diana στην άλλη», είπε και θυμήθηκε τη συνεργασία του με την πρωταγωνίστρια του The Crown: «Ήταν η πρώτη μου δουλειά μετά το πρώτο lockdown το καλοκαίρι του 2020 και όταν προέκυψε δεν ήμουν σίγουρος αν ήμουν ο κατάλληλος για να το κάνει. Τελικά ήταν απολαυστικό και η Emma το ίδιο και με συνεπήρε το πόσο ίδιες είναι η Emma και η πριγκίπισσα Diana εμφανισιακά. Ήταν τόσο υπέροχο κορίτσι που κάθε αμφιβολία μου έφυγε και νομίζω ήταν ένα πολύ καλό εξώφυλλο».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!